Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-40 év közti nőket kérdezném. Ti eltudnátok képzelni, egy párkapcsolatot, egy 21 éves férfivel/fiúval? (nem tudom mi lenne a helyes megnevezés. ) :D
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 17:27
1/8 anonim válasza:
Nem igazán. 30 vagyok idén, és hát igen, megnézem, ha látok egy jóképű húsz évest, de nem hiszem, hogy hosszú távon tudnánk mit kezdeni egymással.
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, egy kicsit fiatalabb belefér.
4/8 anonim válasza:
40 évessel 21 évesen? Komplexusod-e van? Még a tejét is kiszívogatnád?
5/8 anonim válasza:
Amíg nem tudja eldönteni, hogy fiú vagy férfi semmi esetre sem. Viszont ismertem már olyan 21 évest, aki keményen dolgozott és tanult mellette, őt tudnám férfiként tisztelni, ha arról lenne szó. De már nem keresek partnert :) N31
6/8 anonim válasza:
Semmi esetre sem. 38 vagyok és mondjuk úgy 33-tól felfelé már nem zavarna nagyon a dolog...
7/8 anonim válasza:
Én két nap múlva leszek 40,a férjem 31 . Tökéletes házasságban élünk:)
8/8 anonim válasza:
25 évesen igen, most 30 vagyok, hát elég nagy szerelemnek és egyetértésnek kéne lennie, azért a 21 éveseket még más dolgok vezérlik.
40 évesen már biztos nem lennék egy feleannyi időssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!