Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen helyzetben milyen élni?
Van 2 kisgyerek (2,4) évesek. Most jön a 3. Az apa alkoholista, az anya a gyerekekkel van otthon. Az apának nincs sűrűn munkája, de ha van is, akkor betonozás ilyesmi. Sokszor nincs otthon az apa. Elmegy inni , cigizik stb. Ilyen helyzetben volt mar valaki ? Mit gondoltok errol ? velemeny ?
28 eves nő, 35 eves ferfi ( es van egy masik lanya,mástol. nem fizet gyerektartast se oda)
Én ilyenkor szoktam eltűnődni azon, hogy miből él meg egy ilyen család.:o
Mindenképp rossz élni, de mindig van választása mindenkinek, ha keresi kutatja a megoldást. Viszont az aki beletörődik, feladja ne is nagyon várjon jobbat az élettől. Ilyenkor kell küzdeni
Arra gondolok fogamzasgatlas
aztan az jut eszembe miert nem dolgzik az anya
Egy no felelos a sajat gyerekei eleteert annyit szuljon amennyit el tud tartani es ne arra menjen hogy kitartotkent otthon uljon a gyerekekkel es sorba szuljon csak azert mert onzo modon sok geyreket akar es dolgozni budos neki.
Ilyen emberhez nem kell hozzámenni (összebútorozni vele), és nem kell neki nem 1, hanem 3 gyereket szülni. Ha mást nem is, védekezés van a világon millió 1 formában.
Az alkoholizmus nem 2 perc alatt alakul ki. Nem igaz, hogy semmi jele nem volt korábban, amikor együtt jártatok, hogy ő ilyen. Akkor kellett volna gondolkodni.
Végül is még most sem teljesen késő. Emeld ki a gyerekeidet ebből. Keress munkát, költözz el, vagy tedd ki a pasit ha a tiéd a lakás.
Ha még nem is, idővel agresszívvá is válhat az élettársad/férjed (nem tudom rólad van e szó vagy másról... )A gyerekeknek baja eshet ha eljön ez az idő. Ne légy felelőtlen a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!