Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak idehaza is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak idehaza is olyan pasik, akik szivesen élnének együtt egy nagyon kövér nővel?

Figyelt kérdés
Azt olvastam Amerikában ennek jóval nagyobb kultusza van. Esetleg itthon is vannak ilyen pasik?

2018. ápr. 23. 18:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagy tstű nő vagyok.

Duci, dagadt , kövér, bbw ki ,hogy nevezi..

És egészséges :)

Sem magas vérnyomás nem cukor, sem koleszterin.

Semmi egészségügyi panaszom.

És a környezetem közegem is olyan ez miatt sosem bántottak.

Hagyjuk már ezt a csak vékonyan lehet boldog és egészséges szöveget.

Odafigyelek arra mit eszek, de inkább a minőségre és nem a mennyiségre . És senki kedvéért nem élek saláta száron három napig.

Egészséges kapcsolatban élek . A szexualitásommal semmi gond. Minden megy ami ment 60 kg életemben is.

És még terembe is járok,hogy ne puha löttyedt legyek.

Kövéren is van élet és boldogság és szépség.

Akinek nem jön be ne nézzen ránk.

Ja és még csak csadorban sem járok.

A szűk testre feszülős ruhákat szeretem amik megmutatják a formáim :PPP

Erre varrjatok gombot :D Boldog és egészséges vagyok :))

2018. ápr. 28. 09:13
 32/35 anonim válasza:

Ez egy fétis, egy szexuális preferencia. Az USA-ban se mainstream, sőt alig ismert (pl. a BDSM-hez vagy a lábfétishez képest), de tényleg ott él a legnagyobb közösség.

Magyarországon is vannak ilyenek, írtak már gyakorira is ilyesmiről. Én is ilyesféle vagyok.

Alapvetően szexuálisan rendkívül attraktívnak találom a kövérséget, de az nem minden. Nem tudom hogy élnék-e egy igazán kövér (150+) nővel, mert az elég sok mindenben akadályoz, és nagyon egyrétegűvé tenné a kapcsolatot.

2018. máj. 7. 20:49
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon egyrétegű?" Kifejtenéd, kérlek? A bnőm cseszettül kövér, 130-140kg. Sajnos az egészsége nem tökéletes (petefészek-betegség miatt), de nem koleszterines, cukros, nem konkrétan beteges, tud az ágyban felül is lenni (és még nem nyomott össze). Szóval ne hidd, hogy csak belassult, egészségtelen BBW-k vannak.
2018. máj. 7. 20:54
 34/35 anonim válasza:

Hát..... én nekem tetszenek a telt lányok de kérdéses az, hogy hogy oszlik el rajtuk.

Te mit értesz a nagyon kövér alatt kedves kérdező?

100 kg (szerintem) egy 170 cm lány esetében nem sok. (De szívesen megismernék egy ilyen korombeli lányt :) )

23F

2018. máj. 9. 18:49
 35/35 anonim válasza:
Az egyrétegűt úgy értettem hogy a fétis túl központi szerepet töltene be a kapcsolatban. De amúgy nem is voltam ilyen kövér nővel, szóval teljesen elhiszem amit mondasz, ez inkább csak egy egyéni félelem. Vagy csak egy védekező mechanizmus, amit azért találtam ki, hogy elfogadtassam magammal a szexuális devianciámat.
2018. máj. 10. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!