Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak idehaza is olyan pasik, akik szivesen élnének együtt egy nagyon kövér nővel?
Nagy tstű nő vagyok.
Duci, dagadt , kövér, bbw ki ,hogy nevezi..
És egészséges :)
Sem magas vérnyomás nem cukor, sem koleszterin.
Semmi egészségügyi panaszom.
És a környezetem közegem is olyan ez miatt sosem bántottak.
Hagyjuk már ezt a csak vékonyan lehet boldog és egészséges szöveget.
Odafigyelek arra mit eszek, de inkább a minőségre és nem a mennyiségre . És senki kedvéért nem élek saláta száron három napig.
Egészséges kapcsolatban élek . A szexualitásommal semmi gond. Minden megy ami ment 60 kg életemben is.
És még terembe is járok,hogy ne puha löttyedt legyek.
Kövéren is van élet és boldogság és szépség.
Akinek nem jön be ne nézzen ránk.
Ja és még csak csadorban sem járok.
A szűk testre feszülős ruhákat szeretem amik megmutatják a formáim :PPP
Erre varrjatok gombot :D Boldog és egészséges vagyok :))
Ez egy fétis, egy szexuális preferencia. Az USA-ban se mainstream, sőt alig ismert (pl. a BDSM-hez vagy a lábfétishez képest), de tényleg ott él a legnagyobb közösség.
Magyarországon is vannak ilyenek, írtak már gyakorira is ilyesmiről. Én is ilyesféle vagyok.
Alapvetően szexuálisan rendkívül attraktívnak találom a kövérséget, de az nem minden. Nem tudom hogy élnék-e egy igazán kövér (150+) nővel, mert az elég sok mindenben akadályoz, és nagyon egyrétegűvé tenné a kapcsolatot.
Hát..... én nekem tetszenek a telt lányok de kérdéses az, hogy hogy oszlik el rajtuk.
Te mit értesz a nagyon kövér alatt kedves kérdező?
100 kg (szerintem) egy 170 cm lány esetében nem sok. (De szívesen megismernék egy ilyen korombeli lányt :) )
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!