Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg vannak idehaza is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak idehaza is olyan pasik, akik szivesen élnének együtt egy nagyon kövér nővel?

Figyelt kérdés
Azt olvastam Amerikában ennek jóval nagyobb kultusza van. Esetleg itthon is vannak ilyen pasik?

2018. ápr. 23. 18:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%

Átlagos súlyúként soha nem értettem, hogy mi ez a kollektív utálat a kövér, túlsúlyos emberek ellen. Aki dohányzik, alkoholista, ők is ugyanúgy károsítják magukat, csak ők ezen kívül még a környezetükre is hatással vannak. Hiszen egy alkoholista okozhat balesetet a szenvedélybetegsége miatt, vagy lehet, hogy agresszíven lép fel valakivel szemben részegen. Aki dohányzik, ő pedig a környezetére is káros hatással van, az ő egészségét is rombolja. Ezzel szemben, aki kövér, az csak simán a saját egészségét teszi tönkre. Az előbbiekkel valamiért mégis elfogadóbbak.

Ha én nem akarok kövér emberrel együtt lenni párkapcsolatban, akkor nem ismerkedem kövér emberrel. De nem fogom őket szidni, vagy gúnyolni, szimplán csak nem érdekelnek kapcsolati szempontból. És elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akiknek a túlsúlyos, kövér emberek (nők, férfiak) vonzóak, még akkor is, ha nekem nem.

2018. ápr. 23. 19:54
 12/35 anonim ***** válasza:

Én sem érzem úgy, hogy ennek kultusza lenne...

Az emberek egészséges párt szeretnének maguknak, persze vannak fetisiszták, de ők nem teremtenek kultuszt. N

2018. ápr. 23. 19:56
 13/35 anonim ***** válasza:
34%

Ne izgulj, az alkoholistákat és a dohányosokat is ugyanígy kerüljük, (én legalább is biztosan kapcsolat szempontjából), mi, akik az egészséget tartjuk a legfontosabbnak.

Többször volt már téma a dohányzás is, mindig felhoztam, hogy soha nem ismerkednék dohányossal, mert 1. egészségtelen 2. nem akarok kéményt csókolni 3. drága is.

Náluk is mindig mondtam, hogy az ő életük, úgy teszik tönkre, ahogy akarják. Egészségtelen dolog.

Egyébként én soha nem gúnyoltam senkit. Szimplán felhívtam rá a figyelmét, ha ezt az életet folytatja a továbbiakban és nem változtat rajta, akkor nem fog sokáig élni.

Az egészség a legdrágább kincs. Csak sajnos nagyon sokan akkor jönnek erre rá, mikor már oltári nagy a probléma.

2018. ápr. 23. 20:02
 14/35 anonim ***** válasza:
63%

Egyik kollégám apja 70 évig volt láncdohányos és 90+ évesen meghalt.

Pár ismerősöm csak bio élelmiszert eszik, sem cukrot, sem glutént, sem laktózt aztán minden kis szir-szar egyből ledönti a lábáról és vagy 5 különböző gyógyszert meg ilyen-olyan cuccot kell szednie, hogy jó egészséges maradjon.

Senki nem bántja itt a szépsősségesen kövéreket, nekem tök nyolc. Inkább azzal van baja mindenkinek, hogy tabu arról még beszélni is, hogy az valakinek nem tetszik, nem vonzó.

Te is egyből kettős mércét állítottál (meg sokan mások is) a dohányzással, egészséges élettel.

Nos, amit én látok, hogy az, hogy 80+ éves bácsikák vígan szívják a cigit és kétlem, hogy mindegyikük titokban személyi dietetikussal összeállított étrendű lakto-vegetariánus lenne.

Épp úgy ahogy nem látok 150 kilós 80 év körüli embert sem. Most akkor pontosan melyik is károsabb? Mert én több idős embert látok cigizni mint amennyi egészségmegszállottat. Tehát az egészséges életvitelt élő emberek nagy része már meghalt.

Szerintem ez az egész egészség csak üzlet, hogy el tudják háromszoros áron adni a "bio" paradicsomot, zellert meg 10.000-ért a tápkiegeket.

2018. ápr. 23. 20:16
 15/35 anonim ***** válasza:

Nagyon szép kort megért a bácsi. De, gondolom a dohányzáson kívül azért egészséges volt, ugye? És nem volt más egészségügyi problémája?

Én nem hiszek abban, amire az van ráírva, hogy bio. Soha nem is vettem olyat, és úgy látom, hogy inkább csak drágábban akarják eladni, mert az egészséget meg kell fizetni.

Hát, ha valóban nem esznek cukrot, az baj, hisz akkor gyümölcsöt se esznek, mert ugye mint tudjuk, abban is van cukor, gyümölcscukor.

És az ismerőseid szoktak sportolni, mozogni? És ők mióta tartják ezt az életvitelt? Hosszú évek óta, vagy csak mostanság?

Az egészséget még befolyásolja a stressz és a lelkiállapotunk is.

A NorbiUpdate-s dolgokat is nagy b..romságnak tartom.

2018. ápr. 23. 20:22
 16/35 anonim ***** válasza:
90%

Nem tabu róla beszélni, hogy nem vonzó egy kövér ember számodra. Én is leírtam, hogy nekem sem az. De attól függetlenül még nem fogom azt írni, hogy senkinek nem lehet vonzó, nem tetszhetnek senkinek a túlsúlyos emberek. És nem kezdek el gúnyolódni, hogy nekik csak „ilyen” jut, más nem áll velük szóba, ezért beérik a kövérekkel is. Ahogyan azt is leírtam, hogy egyaránt lehet (azaz nem biztos) egészségkárosító hatása, csak a másik kettő (alkoholizmus, dohányzás) mások életére is hatással van, nem csak az egyénére.

Én pedig már láttam 70 év körüli nagyon kövér embert is, és 40-es dohányzó tüdőrákost is. Attól, hogy a te környezetedben gyakoribbak a dohányzó, látszatra egészséges idősebb emberek, attól még egészségügyileg alátámasztottan káros hatása van a szervezetre a dohányzásnak.

Nem is az egészséges életmóddal való összefüggésre akartam feltétlenül célozni, hanem az elfogadásra. Arra, hogy attól még, hogy valamivel nem értek egyet, vagy számomra nem érthető, még nem kell bántani érte másokat, vagy megalázni, gúnyolni. És igen sokan, akár itt is, ezt teszik. Bálnáznak, zsírdisznóznak olyan embereket, akik a súlyuktól függetlenül lehetnek ugyanolyan értékes emberek, mint a sovány, vagy átlagos testsúlyú társaik. Ezt ugyanúgy összefüggésbe lehetne hozni az alacsony férfiakkal, vagy egyéb gúnyolódás tárgyává váló személyekkel is.

Akivel nekem nincs dolgom kapcsolati szempontból, vele simán csak nem foglalkozom, de nem kezdem el minősíteni.

2018. ápr. 23. 20:40
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Én ahány 100+os kövér nőt ismerek mindnek van valami palija vagy férje. A férfiak nem válogatnak.
2018. ápr. 23. 21:28
 18/35 anonim ***** válasza:
Egy nagyon túlsúlyos rokonom régen férjnél volt, most már évek óta (átlagos testalkatú) élettársa van. Nem "kultusz" vagy "fétis" miatt van vele a pasi, hanem azért, mert egy hihetetlen rendes, kedves, jólelkű, lelkiismeretes nő.
2018. ápr. 23. 23:05
 19/35 anonim ***** válasza:
Igen, 150+ kg feletti nők tetszenek
2018. ápr. 24. 05:23
 20/35 anonim ***** válasza:
Választék van, gondolom így igény is van rá...
2018. ápr. 24. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!