Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak idehaza is olyan pasik, akik szivesen élnének együtt egy nagyon kövér nővel?
Akkor próbáld meg betegen élvezni az életet. Pl. amikor meg vagy fázva, vagy influenzás vagy, tudsz, ugyanolyan felhőtlen boldog lenni mint egészségesen?
Ha nincs egészséged, akkor semmid sincs.
És szerinted egy rákos beteg is ugyanúgy tudja élvezni az élezet, mint aki teljesen egészséges??
Az lehet hogy még egészségesek, a betegség később fog kialakulni. Szerinted nem lesz annak következménye, ha valaki most a jelenben sz..rik az egészségére?
És nem Norbizok, leírtam hogy nem érdekel. Michelle Lewinre és a FitnessBlender videóira szoktam tornázni. Plusz futni járok.
De kár, hogy még mindig az van a tudatban, hogy aki sportol az "csírákon él" és sanyargatja magát. :(
Tudatlanságodat és tájékozatlanságodat inkább ne reklámozd kedves válaszoló.
Az oké, hogy sportosan is lehetsz rákos, ha közben agyonra stresszeled magad, azonban a kövérség már eleve betegség faktor. Ezt úgysem tagadhatod és kár bármilyen kifogást is keresni rá.
27-es igen azon élnek 0-24 ben diétáznak a nők hogy átlátszóak legyenek ,salika, vizecske ,10deka soványsonka abonet ,a férfiak meg tolják napi 6x a száraz csirkerizst minden áldott nap ugyanazt. Én ezt nemviselném el azért hogy esetleg valami kamu statisztika szerint átlagosan 5 évvel tovább élnek ezek az emberek. Inkább boldogan meghalok hamarabb mint hogy a belem kiforduljon minden nap ha ennem kell.
Rengeteg ellenpélda van ,cigizve kövéren is soká élnek emberek ,szóval én abban reménykedem hogy én is pont az vagyok .Jogom van hozzá hogy statisztika szerinti kevésbé esélyes csapatba álljak be,innen szép győzni. No meg nem is érdekel az egészség úgyis elüt egy kamion ,buszmegállóba felszalad egy autós és kilapít,fejemre esik valami , vagy egy rabló leszúr és hajamra kenhetem az egészséges életmódot :)
Ide, malackák :D. Imádom a nagyon molett lányokat.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!