Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki nem az adottságait tekintve mondott le a párkapcsolatokról, hanem mert egyáltalán nem is igényelte?
Ami engem illet, a párkapcsolataimban mindig azt éreztem, hogy megfulladok, és ez alól csak az adott oltalmat, ha egyedül lehettem.Viszont a probléma az, hogy egy ilyen embert társadalmilag elítélnek, mivel már a gyerekvállalás kérdése vagy épp annak elutasítása is komoly homlokráncolást vált ki az emberekből.Szűkebb körökben - család, barátok - pedig a megfelelési kényszer az, ami rémálomba taszítja az idillikusan dédelgetett magányról szóló álmaimat.
Van megoldás arra, hogy az emberek ezt a fajta devianciát elfogadják egyszer?
Köszönöm a válaszokat!
nekem egy párkapcsolatom volt eddig és annak a közepében kezdtem el érezni,hogy ez nem nekem való.. azóta már nem vagyunk együtt és jelenleg nem keresek mást. úgy vagyok vele ha véletlenül szerelmes leszek akkor lesz, ha meg nem.. hát akkor marad az, ami van :)
nem vagyok kevésbé boldog mint kapcsolatban és nem érdekel,hogy ki mit fogad el.. sokszor rácsodálkoznak,hogy nem kell de én most szabadnak és boldognak érzem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!