Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki 2 hetente lerészegedik az egy alkoholista és kizáró ok lenne egy párkapcsolatra?
Ha emellett jól teljesít a munkahelyén, sok pénzt keres diplomás szakmával, de nem nagyon bírja ki, hogy 2-3 hetente ne igya le magát. Nem agresszív részegen, meg semmi ilyesmi.
Ez már alkoholizmus? Ez már kizáró ok lenne egy nőnek?
#20: Én elfogadom, ha valaki nem ismerkedne alkoholistával. De itt nem erről van szó. Nézd meg a pontozásokat... Írtam egy korrekt választ úgy, hogy volt alkoholista a családban, utánaolvastam a témában, néztem róla műsort, beszéltem orvossal a témáról. És tádám, le lett pontozva a hozzászólásom. Az utánam lévő is, aki szintén korrekt dolgot írt.
Oké, ha valaki nem ismerkedne alkoholistával, de itt a többség annyira primitív, hogy a magas lóról még azzal sincs képben, hogy miről beszél. Az alkoholisták egy részében legalább van késztetés arra, hogy javuljon és segítsen másokon. A buta és lenéző emberekben ez nincs meg.
Látnom kellene ahhoz, hogy rá tudjam mondani, alkoholista vagy nem. Nem a gyakoriság számít, hanem inkább az ezzel kapcsolatos érzései az illetőnek. Ha nem kapja meg a kétheti alkoholadagját, akkor testi-lelki gondjai vannak? Stb.
Amúgy nekem ez alkoholizmus nélkül is kizáró ok lenne, hogy neki erre ilyen gyakran igénye van, hogy lerészegedjen. Évi 2-3 alkalom oké, de minden 2. héten? Én nem vagyok az a típus.
"ettől nem lesznek szimpatikusabbak a férfiak szemében"
Kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!