Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aki 2 hetente lerészegedik az egy alkoholista és kizáró ok lenne egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Ha emellett jól teljesít a munkahelyén, sok pénzt keres diplomás szakmával, de nem nagyon bírja ki, hogy 2-3 hetente ne igya le magát. Nem agresszív részegen, meg semmi ilyesmi.

Ez már alkoholizmus? Ez már kizáró ok lenne egy nőnek?

2018. ápr. 22. 13:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%

de nem nagyon bírja ki, hogy 2-3 hetente ne igya le magát

Ez a gáz. Normális embereknek kizáró ok, igen.

2018. ápr. 22. 13:16
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Igen kizáró ok. Undorító a részeg ember semmi kedvem leélni az életemet egy ilyen mellett.
2018. ápr. 22. 13:17
 3/23 anonim ***** válasza:
20%

Nem alkoholista.

Szerintem ennyi belefér, hogy két hetente elengedi magát.

2018. ápr. 22. 13:19
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kizaro ok a ket hetenkenti reszegseg. Ha neha megiszik egy-ket italt, az nem gond, de a reszegseg igen.
2018. ápr. 22. 13:21
 5/23 anonim ***** válasza:
54%

Két esetben nem kizáró ok:

a) Ha valakinek csak a pénzed kell

b) Ha ő is alkoholista

2018. ápr. 22. 13:35
 6/23 A kérdező kommentje:

Komolyan alkoholista, aki 2-3 hetente iszik? Oo

Magyarországon?

2018. ápr. 22. 13:45
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
Nekem nem lenne kizáró ok, ez teljesen belefér. Meg ahogy írod nem lesz agresszív. Ha mindig agresszívvá válna, amikor iszik, akkor az lenne, de így nem. :)
2018. ápr. 22. 14:00
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, ha !nem bírja ki! (ezen van a hangsúly) akkor már alkoholista. Az lényegtelen, hogy milyen időközönként iszik, hogy óránként, naponta vagy kéthetente. (Sokan ezért nem vallják be, hogy alkoholisták egyébként, mert ők nem mindennap isznak. De azért meg vannak kettyenve, ha nem kapják meg az adagot.)

Amúgy számomra kizáró ok, felőlem aztán milliárdokat is kereshet, képtelen lennék elviselni. Főleg, hogy rossz közegben nőttem fel. (Félelmet és magányt produkálna számomra az eset.)

2018. ápr. 22. 14:10
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
#6: nem az a baj, hogy 2-3 hetente iszik, hanem hogy nem tud kontrollt tartani es lereszegedik.
2018. ápr. 22. 14:17
 10/23 anonim ***** válasza:
61%
Én nem Magyarországhoz állítom a színvonalat, hanem magamhoz. Nem szeretem, ha valaki iszik.
2018. ápr. 22. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!