Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglik, ti is jobban vágytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik, ti is jobban vágytok így a tavasz és a virágillat közepette a szerelemre, a párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Van ilyen érzésetek, miközben pl. az utcán sétáltok, az andalgó párokat nézitek? Süt a nap, a madarak csicseregnek, nyílnak a virágok, száll az illatuk a levegőben(városban némi dízelkorommal vegyülve :D), a párok egymáshoz bújva, meghitten, kézenfogva sétálnak, fagyiznak vagy éppen a padon ülnek egymásba feledkezve... Nincs bennetek fokozottabb vágy ilyenkor arra, hogy legyen mellettetek valaki? Mert köztudott, hogy a legtöbb szerelem tavasszal szökik szárba. Tombol a randizás, az ismerkedés, mindenki nyitottabb, szeretetéhesebb, és sajnos ennek következményeként a hűtlenség is nagyobb. Sok, már régebb óta gyenge lábakon álló kapcsolat megy ilyenkor tönkre.

Ti hogy álltok ezzel? Érzitek a "love is in the air" feelinget? :D

2018. ápr. 18. 17:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
36%
Nekem inkább ünnepek közeledtével hiányzik jobban.
2018. ápr. 18. 17:07
 2/28 anonim ***** válasza:
33%
Sajnos igen.
2018. ápr. 18. 17:08
 3/28 anonim ***** válasza:
40%

Nem vágyom párkapcsolatra. Dugni akarok, arra meg úgyis találok nőt.

Nem mindenki akar párkapcsolatot, én például nem. Elég volt abból 5 év.

2018. ápr. 18. 17:18
 4/28 anonim ***** válasza:
Azt, hogy jön a tavasz, azt érzem, de hogy nekem nem fog semmi sem kezdvezni megintcsak belőle, azt már születésem előtt is tudtam...
2018. ápr. 18. 17:18
 5/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Egyébként a hétköznapi közlekedésem során nekem a párocskák is ugyanúgy csak kikerülendő tereptárgyak, mint a többi, nem párban járkáló ember. Azokat meg, akik padon ülnek, végképp nem szoktam figyelni. Lehet, hogy meglepő, de van saját életem, vannak saját céljaim, inkább azokra koncentrálok.
2018. ápr. 18. 17:21
 6/28 anonim ***** válasza:
Semmilyen feelingem nincs,a karácsonyt jobban utálom ebből a szempontból.
2018. ápr. 18. 17:23
 7/28 anonim ***** válasza:
20%

Számomra rossz szembesülni ezzel. Mikor a századik szerelmespárt kell kikerülnöm, mert elfoglalják az egész járdát megutálom őket.

Rossz a magány ezért próbálok arra gondolni mik lehetnek a párkapcsolat hátrányai.

2018. ápr. 18. 17:30
 8/28 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
54%
Nem vágyok rá, hogy megosszam az életemet bárkivel is, nem áll szándékomban helyet szorítani a naptáramban egy párkapcsolatnak sem. Az utcán ténfergő párok a legkevésbé sem érdekelnek.
2018. ápr. 18. 17:31
 9/28 anonim ***** válasza:
57%

Igen jó lenne valakivel randizni.:)

25/F

2018. ápr. 18. 17:34
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Már nem vágyom rá, mivel a gonosz nők eddig csak ártottak nekem és semmi jót nem kaptam tőlük még soha.
2018. ápr. 18. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!