Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, ti is jobban vágytok így a tavasz és a virágillat közepette a szerelemre, a párkapcsolatra?
Van ilyen érzésetek, miközben pl. az utcán sétáltok, az andalgó párokat nézitek? Süt a nap, a madarak csicseregnek, nyílnak a virágok, száll az illatuk a levegőben(városban némi dízelkorommal vegyülve :D), a párok egymáshoz bújva, meghitten, kézenfogva sétálnak, fagyiznak vagy éppen a padon ülnek egymásba feledkezve... Nincs bennetek fokozottabb vágy ilyenkor arra, hogy legyen mellettetek valaki? Mert köztudott, hogy a legtöbb szerelem tavasszal szökik szárba. Tombol a randizás, az ismerkedés, mindenki nyitottabb, szeretetéhesebb, és sajnos ennek következményeként a hűtlenség is nagyobb. Sok, már régebb óta gyenge lábakon álló kapcsolat megy ilyenkor tönkre.
Ti hogy álltok ezzel? Érzitek a "love is in the air" feelinget? :D
Ez lemaradt
Ha szerelemes part látok akik andalognak örülök neki hogy én nem vagyok ilyen nyálas romantikus és hogy nem kell ilyen dolgokat csinálnom
Nem. Egyedül szexre vágyom, nem pedig pillagónkall a hasamban andalogni és vigyorogni vagy bambulni mint egy befüvezett koala.
A párocskáknál akiket látok tudom, hogy 90%-uk már nem lesz együtt jövő ilyenkor, fele meg akadály nélkül, élvezettel csalja és a másikat szóval a nagy szerelmük pont ennyit is ér.
Attól, hogy tavasz van, vagy látok másokat az utcán egymás mellett andalogni, még nem vágyom semmivel jobban arra, hogy legyen valakim, mint máskor.
És nem is irigylem tőlük a boldogságukat, ennyire nem hat idegen emberek élete az én érzéseimre, gondolataimra.
Az utolsó gondolatom a párkapcsolat tavasszal, inkább azt várom, hogy végre kapjak levegőt, és lássak a könnyeimtől, ne folyjon egybe taknyomnyálam, ne dörzsöljem ki a szemeim, ne használjak el 5 percenként egy százas zsepit, és ne köhögjem ki a tüdőm.
Ilyenkor épp, hogy jobban szeretek egyedül szenvedni, a hátam közepére se kívánok senkit, aki ilyen állapotban láthatna. :D
- egy allergiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!