Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cabrioval menni randira délután?
Jajj annyi ilyet látni a fővárosban is!
Szerintem nevetséges még lehúzni a tető...Értem én, hogy mutogatni akarod, hogy:"jajjj, de menő gyerek vagy..." De szerintem sok embernél pont az ellentétét éred el.
#3: Tudod...nem érdekel ki mit gondol. Nem akarok megfelelni senkinek. Miért is kéne? Meg amúgy lehet nevetséges számodra, én meg azt nevetem ki aki nem tud élni.;)
#4: Te már csak tudod. Gondolom valami látnok vagy.
#5: Én se vettem, kölcsönbe van. Amúgy tudod létezik fülvédő meg oldalsó ablakok, így a szél sem ártalmas.:)
Nem húznám le a tetőt. Eléggé felvágós... Engem inkább riasztana, mintsem lenyűgözne.
Egyébként gyönyörűen süt a nap, inkább sétálj elé a sulihoz. Miért akarsz kocsikázni ilyen szép időben?
"Tudod...nem érdekel ki mit gondol. Nem akarok megfelelni senkinek. Miért is kéne? Meg amúgy lehet nevetséges számodra, én meg azt nevetem ki aki nem tud élni.;)"
"Szerintetek jó ötlet cabrioval menni randira?"
És az benne a vicces, hogy mindkét mondat tőled származik...Gondolom nem érzed az ellentmondást! :D
Véleményt kértél, kaptál...
De ezek után remélem leviszi a menetszél a fejed, kis hülyegyere.k!
Nagyon is mutogatni akarod magad és a kocsidat... :D
Szerintem nem jó ötlet. Ne a kocsiddal vagy a pénzeddel találj magadnak barátnőt, jó eséllyel csak olyat fogsz ki ezzel a viselkedéssel, akinek csak ez a kettő kell, nem te.
Bár ha ez megfelel, akkor menj a cabrioddal a sulija elé, a tinik biztos maguk alá élveznek, ha meglátnak... eh. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!