Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aki 2 hetente lerészegedik az egy alkoholista és kizáró ok lenne egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Ha emellett jól teljesít a munkahelyén, sok pénzt keres diplomás szakmával, de nem nagyon bírja ki, hogy 2-3 hetente ne igya le magát. Nem agresszív részegen, meg semmi ilyesmi.

Ez már alkoholizmus? Ez már kizáró ok lenne egy nőnek?

2018. ápr. 22. 13:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
Nem kizáró ok. Ha ő elviseli hogy elszívok pár jó cigit 😀😀
2018. ápr. 22. 14:29
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Nálam kizáró ok lenne, mert egyáltalán nem iszom, és ezt nem tudom és nem is akarom tolerálni. Lesz biztosan, akinek bejön.
2018. ápr. 22. 14:30
 13/23 anonim ***** válasza:
29%

Ha alkoholizmusról kérdezel, nagyon rossz helyre jöttél. Itt kb. mindenkire rásütik, hogy alkoholista és a többség szerint már az is gáz, ha valaki elmer menni egy szórakozóhelyre, mert akkor félrelép vagy egy proli.

A valóságban az alkoholizmus nem ettől függ. Az alkoholizmus függőség. Ha az illetőnek nem hiányzik az alkohol és kibírja, hogy ne menjen el inni, akkor nem alkoholista. Egy csomó fiatal szórakozik és iszik, aztán egyik napról a pillanatra abbahagyják, ha kell.

A többségnek amúgy itt gond lesz, a valóságban a ténylegesen alkoholista embereket is körberajongják, ha mellé hoznak valami pluszt.

2018. ápr. 22. 14:34
 14/23 anonim ***** válasza:
25%

Nem azon múlik, hogy alkoholista valaki, hogy milyen gyakran részeg. Az ivás rendszeressége teszi ki az alkoholizmus fokát.

Ha 2-3 hetente részeg, de ugyanakkor 2-3 hetente is iszik (és részben ezért részeg, mert nem iszik gyakran és nincs "formában"), az az ember nem alkoholista. Ha viszont 2-3 hetente lerészegedik, de napi szinten iszik, nos az már egy alkoholista.

Ha most a haverokkal elmegy alkalomadtán és ráönt a garatra, üsse kő, mondjuk az, hogy állandóan részegre issza magát, az nagyon zavarna. Lehet kultúráltan is szórakozni.

2018. ápr. 22. 14:47
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a nők csak ne jöjjenek az ilyen jellegű kizárásaikkal.

Tudod egyre többször tapasztalom, hogy a nők többsége is leissza magát hében-hóban. Ha bulizik akkor akár 2 hetente is, hozzád hasonlóan. Tegnap is három nő ismerősömről tudtam meg, hogy elég gyakran használ speed-et. Én meg csak pislogtam, hogy mivan mert ki nem néztem volna belőlük.

2018. ápr. 22. 14:57
 16/23 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha valaki bogyozik? Vagy szív? Mindent lehet csak mértékkel
2018. ápr. 22. 15:38
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem csak a ferfiak ihatnak. Nőknek így ugyan annyi joga van hozza
2018. ápr. 22. 15:38
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Kopaszra borotvalni a fejüket vagy szakállat növeszteni is ugyanannyi joguk van, de ettől nem lesznek szimpatikusabbak a férfiak szemében.

2018. ápr. 22. 15:42
 19/23 anonim ***** válasza:
2-3 hetente simán belefér egy nagyobb ivászat,sőt akár hetente is.
2018. ápr. 22. 16:24
 20/23 anonim ***** válasza:
32%

De itt már megint arról van szó, hogy nem kötelező ezekkel a lányokkal ismerkedned. Ahogyan én sem kezdenék alkoholista férfival, úgy te is megválaszthatod, hogy milyen lányokkal/nőkkel ismerkedj, legyél bármilyen kapcsolatban.

Akinek meg az jelenti a szórakozást, hogy lerészegedik, attól nem is szeretnék semmit, mert nagyon más emberek vagyunk. Biztos talál majd maga mellé egy hasonló lányt, akinél szintén ez a színvonal.

2018. ápr. 22. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!