Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban járok, ha feladom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban járok, ha feladom a szerelem utáni vágyat, és beletörődök, hogy magányos maradok? 32/F

Figyelt kérdés
32 éves vagyok. Soha nem volt barátnőm, kapcsolatom. Valójában a szüleimet hibáztatom, ha már magamat nem akarom hibáztatni. Soha nem érdekelte őket, hogy magányos vagyok-e. Legalábbis így érzem. Mostanra úgy gondolom, hogy elkezdek öregedni, és nem lesz soha senkim. Úgy gondolom ez elég valószíanű. Vagy ez nem akkora probléma, hogy problémázni kellene rajta?

2018. ápr. 22. 06:09
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Ne add fel! Én is 30 éves koromba ismertem meg a páromat amikor már mindenről lemondtam. Fel voltam készülve, hogy magányban élem le az életem. Plusz én még beteg is vagyok.
2018. ápr. 22. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

#1 én is 30 éves koromban, a kérdező viszont már 32, szóval megszívta. Lehet nem kellett volna kalóznak állnia.

Kérdező, ne hülyülj, bármikor bejöhet az életedbe az akit neked rendelt a sors.

2018. ápr. 22. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Kb 12 éves kortól áll a cerka és 14-18 éves kör között maximális a tesztoszteron szint. 20 év után jóval alacsonyabb szintű. Így a külső sem lesz már annyira toppon, ahogyan a szexuális teljesítmény is. Mégis mikor akarod elkezdeni azt, amit már a srácok általánosban kezdenek hogy CSAJOZNAK?!
2018. ápr. 22. 08:36
 4/4 pagratan válasza:
Ne a szüleidet hibáztasd. Az életed a tiéd és nem a szüleidé. Felnőtt ember vagy vállalj felelősséget önmagadért. Kapd össze magad és olvass önfejlesztő könyveket. Járj el társaságba, barátkozz, ismerkedj, szólíts le lányokat. Előbb utóbb összejön egy már csak a nagy számok törvénye alapján is.
2018. ápr. 23. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!