Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, előző kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, előző kapcsolatom eltorzította az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy előző barátnőmmel sok éven keresztül voltunk együtt, nos ő 30 kilót hízott a kapcsolat alatt, totálisan eligénytelenedett, a haját fodrász jó ha 7 éve látta, nem foglalkozott a külsejével, zsíros bőr, 0 smink, az intim tisztaságra már nem térek ki....

Hónapokon át éltem boldogtalanul mellette míg nem képes voltam szakítani, és végig amikor már minden rossz volt, mindig mikor szép nőket láttam az utcán és ábrándoztam utánuk, hogy de jó is lenne, őszintén szívből vágytam rá, hogy egy igényes nő is lehetne a párom.

Most hogy szingli vagyok és ismerkedek, nagyon össze "barátkoztam" ez nagyon helyes lánnyal, szép, igényes stb. De ugye mindig mindig van egy jobb. És tudom nem a külső számít de előző kapcsolatom miatt fóbiám van ettől hogy megint másokról kellhet ábrándoznom. Pedig tetszik ez a lány, szép alakja van, szép arca, jól öltözködik, smink stb, de ez belém égett ez a szarság ez a félelem, ez a rögtön kételkedni kezdek mikor látok egy gyönyörű nőt, hogy mi van ha ez a lány se fog tetszeni a rózsaszín köd után és hasonlóak. Mit tudnék ezzel kezdeni?

Elég bunkón tud hangzani 1-2 dolog amit írtam, de nem tudom jobban megfogalmazni.

2018. ápr. 19. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát barátom tényleg nem tudod megfogalmazni... :D

Szerintem neked az a bajod, hogy félsz elkényelmesedésében minden csaj igénytelenné válhat melletted.

De itt nem ez a probléma valójában. Hanem az, hogy ennek nem szabad bekövetkeznie. Nem szabad hagyni így ellaposodni egy kapcsolatot. Másfelől pedig hiányzik a megfelelő kommunikáció. Egy jó kapcsolatban meg lehet mondani bármit a párodnak, amit szeretnél vagy amit nem szeretnél. Őszinteség nélkül nem lehet normális kapcsolatot felépíteni. Az őszinteség az alap. Alap nélkül nem építünk házat...

Erre figyelj inkább! ;)

2018. ápr. 19. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Én kommunikáltam vele szóltam mindig mikor baj volt, később már én szégyelltem inkább nem szóltam...

Igen félek rettegek, és mikor látok egy szebb nőt akik még akár rám is mosolyog elfog ez a hülyeség hogy fú akkor ő lehet jobb lenne. Soha nem voltam hűtlen még akkor se mikor hónapok óta nem volt szex előző kapcsolatomban szóval nem ilyen vagyok mégis elfog a félelem az aggályok mikor most ismerkedek ezzel a lánnyal és összefutok egy nővel aki külsőre vonzóbb.

2018. ápr. 19. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk non verbális kommunikációval is rá lehet ilyenkor segíteni... Büdös? Zsíros a haja? --> közös zuhany, aztán egy jó szex a kádban...

Nem borotválkozik? --> közös zuhany, és mindkettőtök azt borotvál le a másikon amit akar úgy, hogy tetszen neki.

Meg ilyenek. Ha nem hajnaldó rá, akkor meg... Akkor nem érdekli a kapcsolatotok, nem akar tenni érte... Akkor nem tudsz mit kezdeni. Akkor azon kell elgondolkozni, hogy mi az, ami eleinte motiválta, és már elmúlt...

2018. ápr. 19. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Annak a kapcsolatnak már úgyis rég vége szerencsére, szóval ez most így már nem téma. :D Másabb gondom van.
2018. ápr. 19. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:
De következőre nézve is hasznos lehet. ;)
2018. ápr. 19. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!