Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól nézek ki, szüleim gazdagok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól nézek ki, szüleim gazdagok, és még mindig szűz vagyok. Mekkora trógernek kell ehhez lenni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 21. 01:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
Nagy az egód öcsi,ez itt a baj.
2018. ápr. 21. 11:27
 12/30 anonim ***** válasza:
36%

Látom pár hisztis csajnak nem tetszett az igazság és máris toroltettek a válaszom.

Eléggé szánalmas, hogy nem csak leszavazzak, hanem egyenesen jelentik azokat a válaszokat amik nem tetszenek nekik.

Tudom, hogy sok itt a beteg ember, de ennyire?

2018. ápr. 21. 11:33
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Na meg is van a válasz kedves kérdező. Miből gobdolod, hogy csak úgy szerezhet valaki barátnőt , ha sok pénze van. Ráadásul nem is a te pénzed. Inkább szedd össze magad , érd el , hogy ne azt kelljen mondanod, hogy a szüleid gazdagok , hanem , hogy te milyen gazdag vagy, ha már ennyire fontos számodra a pénz.

Ha kicsit másképpen állnál a nőkhöz és nem gondolnád mindegyikről, hogy biztosan a pénz miatt jönne össze veled talán összejönne egy normális barátnő. Na meg a stílusodon változtass mert amit egy két választ ide írtál és ahogyan az nem fog sok lánynak szimpatikus lenni.

2018. ápr. 21. 14:07
 14/30 A kérdező kommentje:
Hogyan kéne reagálnom, ha felcsillan a csipája egy lánynak a pénzemre?
2018. ápr. 21. 16:52
 15/30 anonim ***** válasza:
Már bocs de én pont nem ilyen ember vagyok...én leszarom a pénzed és soha nem kezdenék ilyen emberrel mert a nagyképűségéből ki se lát...lásd a példát próbáltam volna segíteni neked, de te egyvől azt hitted a pénzed érdekel :) értem most már a nőket akik körülötted vannak :):)
2018. ápr. 21. 19:03
 16/30 A kérdező kommentje:
Bemásolnám az enyelgésedet, de törölnék.
2018. ápr. 21. 19:17
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Hahaha :) vicces vagy :) télleg fogalmad sincs a nőkről...enyelegne neked a franc, ha neked a segítő szándék se jó, mi a francnak tetted fel a kérdést..ha már valaki segíteni akar az neked már enyelgésnek számit meg anyuci pénzére hajt...:) jó leszel te magadnak egyedül is dicsekedve anyuciék gazdagságával ...akkor dicsekedj ha mindent te értél el magadnak, nem pedig mindent a segged alá raknak és azzal menőzöl, aki meg segíteni akar neked, az meg szar....menő gyerek vagy :) igy tovább
2018. ápr. 21. 19:24
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem birod elviselni, hogy koppantal?
2018. ápr. 21. 19:58
 19/30 anonim ***** válasza:
Miért koppantam volna...:) itt csak a te ( hogy a saját szavaiddal éljek ) trógerságodat bizonyítod mindenkinek :)
2018. ápr. 21. 19:59
 20/30 A kérdező kommentje:
Tróger vagyok, te meg a pénzre hajtasz. :D
2018. ápr. 21. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!