Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a mai 30 év feletti asszonyok nők viselkedéséről?
Ha már így elìrtam, akkor:
Asszony = férjnél van
Nő = nem házas.
Akkor jön a nagy igényleadás korszaka a nőknél. Akkor kezdenek el a nők öregedni, a férfiak meg sármosodni. Akkor van a "szexpiaci érték" kiegyenlítődés, majd gyors értékcsökkenés a nők részéről, értéknövekedés a férfiak részéről.
Egy szó mint száz, akkor fordul a "piac" a társkeresésben, és ez jó :)
Csak feltettem egy kérdést...
Igazaból nekem mindegy, milyen igényeik vannak, mert ha nem értek vele egyet, akkor nagy nem fogom teljesìteni. Én nem akarok semmilyen nőnek megfelelni. Egyébként is, 29 évesen én inkább a fiatalabb nőket szeretem. A mai 30 felettiek eleggé meg vannak öregedve külsőre, kevés az, aki jól tartja magát. És meg az se biztos, hogy az azért van, mert aktìvan tett valamit magáért, lehet, csak genetika. És még a belsőről nem is beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!