Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, amikor "kínoz a magány"?
Hála az égnek, nekem ritkán van ilyen, többnyire beletemetkezek a munkámba.
Ha mégis van egy szabad napom, azt igen rosszul tudom viselni. Nagyon fel tud kerekedni rajtam a depresszió. Ilyenkor csak fekszem az ágyban, pityergek, filmezgetek a sötét szobában.
DE erre a helyzetre is van egy jó gyógymódom: veszek egy meleg zuhanyt, h magamhoz térjek,jó zúzós, kemény zenét dugok a fülembe és kimegyek a levegőre, futok kb 5-6 km-t, majd ez után is egy jó kis zuhany, legyen tél v nyár. Sokkal jobban érzem ilyenkor magam :) aztán megy a főzés, takarítás és a napi dolgaim. Legalább a napom nem veszett kárba a depizéssel. Aztán, pedig remélem jön az igazi, amikor nem is számítok rá.
Az nem rossz. Meg lehet 1-3 hónap alatt szokni. Mikor van párod, de mégis egyedül vagy... na azt nem kívánom senkinek.
31/f
Nem ismerem a "magányt", még sohasem találkoztam vele. :)
De az biztos, hogy neki sem hagynám, hogy kínozzon, leverném, mint a xart. :D
Egyszerűen nagy fokú szomorúságot, letörtséget, erőtlenséget.
Az oka az, hogy rossz belegondolni, hogy sosem élhetem meg milyen amikor valaki szeret. Számomra ez pedig nagyon fontos lenne és enélkül elgyengülök.
7-es:
Egy hablelkű bakfis lány vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!