Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tüntetésen érdemes ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tüntetésen érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

Engem teljesen hidegen hagynak ezek a tüntetések, semmi értelmüket nem látom, nem igazán érzek aközött különbséget, hogy a 49% nyomja el az 51-et, vagy az 51 a 49-et. Meg eleve az ellenzéki pártok számomra pont ugyanolyan ellenszenvesek mint a kormány, egyedül a Kétfarkú Kutyapárt szimpatikus rájuk leszavaztam azt csá.

Na mind1, a kérdésem arra irányul, hogy tüntetésen vajon a lányok nyitottabbak az ismerkedésre? A társkereső oldalakra ráuntam, az utcán meg alapvetően nem túl nyitottak az emberek, a buliból már kinőttem. Szerintetek a tüntetés alkalmas terep ismerkedésre? Én még soha életemben nem tüntettem semmiért, nem vagyok egy ilyen lázongó panaszkodó típus. Inkább a békés nyugodt együttélést támogatnám, ahol nincs ellenségeskedés és egyik oldal sem akarja a másikat elnyomni, vagy lehülyézni.

2018. ápr. 15. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Az ellenzéki szavazókban csak az Orbán-gyűlölet a közös, semmi más, tehát őrültség őket egy kalap alá venni.
2018. ápr. 15. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Én leszarom, hogy miért tüntetnek, úgysem értek az ilyesmivel egyet, eleve nem hiszek a demokráciában, ez egy nagy mese, ami arra van kitalálva, hogy úgymond a többség vagy a legnagyobb kisebbség akaratát rákényszerítsék a többiekre, közben pedig a politikusok meggazdagodnak, tökmind1, melyik oldalon állnak.
2018. ápr. 15. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Tüntetésen az emberek fel vannak fűtve érzelmileg, csalódottak, kiábrándultak, dühösek, csőlátásuk van, megoldást akarnak a fennálló problémára. Ennek akarnak hangot adni, a többi másodlagos. Ettől függetlenül szerintem lehet ismerkedni, csapódni valahova, rokonlelkeket találni, biztos vannak azért, akik "bulinak", "heccnek" fogják fel az egészet és az vonzza ki őket a térre, hogy részesei legyenek valami rendhagyónak, nem hétköznapinak. És ha így vesszük, a tüntetésen való ismerkedés sem hétköznapi, ezért akár jól is elsülhet...
2018. ápr. 15. 21:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak a hangulat kedvéért mennék ki, hátha vannak csinos lányok, akik szintén csak úgy buliból mennek ki, aztán hátha összejön valami.
2018. ápr. 15. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Ebben egyetértek. Egyébként én se hiszek a demokráciában, de ha lehet választani a rossz és a szörnyű között, akkor a rosszat választom.

2018. ápr. 15. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Próba szerencse, menj ismerkedj és adj ennek egy lehetősége, mert lehet, hogy összejön. Otthon ülve biztosan nem fogsz találni magadnak egy lányt. :)
2018. ápr. 15. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Rohamrendőrökkel nem
2018. ápr. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!