Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne mellplasztikára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne mellplasztikára gyűjtenem?

Figyelt kérdés

Elég ronda vagyok, és egy tinikori rosszul sikerült, pár hónapos "affért" leszámítva soha nem kellettem egy férfinek sem. Általában észre se szokták venni, hogy nő vagyok.

Arra a konklúzióra jutottam, hogy ha nagyobb lenne a mellem (most 70/B, szóval lényegében lapos vagyok), akkor felkelthetném a férfiak érdeklődését. Sokaknak már az is elég, ahogy tapasztaltam. Ha egy nőnek nagy melle van, a többi tulajdonsága erősen háttérbe szorul. Más módot jelenleg nem látok rá, hogy felkeltsem a férfiak figyelmét, legalább annyira, hogy észrevegyék, hogy nőnemű vagyok. Én is szeretném átélni, milyen az, ha bókolnak és vonzónak tartanak.

2018. ápr. 15. 13:13
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
21/L
2018. ápr. 15. 13:13
 2/22 anonim ***** válasza:
12%
Ha tetszenel akkor megdugnalak, pont nem érdekel mekkora a mellded.
2018. ápr. 15. 13:16
 3/22 anonim ***** válasza:
49%

Nem ezen múlik. Nekem még csak nem is B-s. :D Ez a mellkomplexus csak a csajok fejében van, a férfiakat pont nem érdekli.

Sose piszkáltak, gúnyoltak miatta se a lányok se a fiúk. Mindig érdeklődtek utánam, párom is van már jó ideje, szóval az emberi kapcsolataimra konkrétan zéró hatása van (a ruhavásárlásra már annál több). Egyedül én szenvedtettem emiatt magamat, de már lassan-lassan ez is kezd elmúlni. Csak elér lassan a tudatomig, hogy nem lenne velem öt éve a barátom, ha utálná a melleimet. :D Kezdeményezni is szoktak, pedig már a push-upot is elhagytam, egyáltalán nem árulok zsákbamacskát.

Egy bájos mosoly, jókedv, humor, testalkatodnak és személyiségednek megfelelő öltözködés sokkal többet jelent.

"Ha egy nőnek nagy melle van, a többi tulajdonsága erősen háttérbe szorul." És ennek hány nagy mellű nő nem örül! Ne irigykedj arra, aminek csak az előnyét látod.

Közhely, de mit csinálnál egy olyan férfivel, aki csak a melleid miatt áll veled szóba? És mégis milyen bókra vágysz, szép a melled jössz dugni? :D

2018. ápr. 15. 13:34
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
Ha ennyire nem vesznek észre, akkor a kisugárzásoddal, személyiségeddel is van valami gubanc. A férfiaknak nem akkora paratéma a mell, mint a nőknek. Rengeteg férfinak a kis mellek tetszenek, nem a tejcsarnokok. Ha így tényleg nem kellesz senkinek, nagy mellekkel sem fogsz. Máson javíts inkább, ne a melleiden.
2018. ápr. 15. 13:43
 5/22 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem azért nem kellesz senkinek mert kicsi a melled,hanem mert annyira ostoba vagy,hogy azt hiszed két szilikon melltől majd jobb esélyeid lesznek.

Ne haragudj,nőként mondom,ennyibe nézed a férfiakat??? hogy csak két csöcs számít nekik semmi más? Nagyon buta vagy. 75/B-s mellem van,de soha senki nem mondta,hogy kicsi.Pedig nem nagy ez tény.

2018. ápr. 15. 13:43
 6/22 A kérdező kommentje:
Úgy kezdtem, hogy ronda vagyok. Az a fő probléma, azt kellene valahogy ellensúlyozni, hogy legalább ne szűzen haljak meg.
2018. ápr. 15. 13:50
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Szexre mindig van pasi. Egy kapcsolatot meg nem tart össze két dinnye.
2018. ápr. 15. 14:02
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Ember, a 70B mióta lapos...?
2018. ápr. 15. 14:14
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem inkább arcplasztika?
2018. ápr. 15. 14:42
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
A 70 B az rendesen egy nagyobbfajta átlagos.
2018. ápr. 15. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!