Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet érdemes egy ilyen férfival ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ma bejelölt Facebookon, és visszaigazoltam. Biztos igazi profil, mert vannak közös ismerőseink. Viszont az adatlapján látok egy pár dolgot. Kések, pisztolyok vannak a képei között, és egy olyan kép ahol maszk van rajta, mint a bankrablókon. Meg olyanok vannak az üzenőfalán mint hogy óvakodj a türelmes ember haragjától, vagy oszd meg ezt a képet, ha van olyan ember, akit ezzel a lapáttal megvernél.2018. ápr. 10. 21:18
1/8 anonim válasza:
Ha a nőket is hasonló szűrők alapján kezdenék el vizsgálni a férfiak akkor elég kevés ismeretség születne.
Amúgy pontosan mitől is félsz? Kirabol és agyonver egy lapáttal? Ti nők olyan profi módon tudtok kombinálni, hogy komolyan elgondolkodtam, hogy Budapesten kívül, a nagyobb városokban is ti időzítitiek össze a közlekedési lámpákat.
2/8 anonim válasza:
Annyira,hogy amint 2 perccel később érsz haza vagy a randira és félig agyonver,hogy hogy mered megváratni,belőle nem csinál bolondot egy 3,14csa, mint te , meg tuti mással dugtál,azért késtél.Tipikus nő-÷s embergyűlölő,önsajnáló,magát mártírnak és istennek kélzelő,önző,unintelligens tahó,aki mindent veréssel old meg se szép szó,se észérvek,se empátie,se egy csöppnyi alázat.Semmi véleményed nem lehet mellette,pofon fog járni érte,de ő mindenedet kritizálni fog.Ha meg felveszel egy olyan pólót amiből kint van a vállad,vagy ha egy térden alul érő szoknya kicsit feljebb csúszik és nem veszed észre, akkor pedig fuss az életedért...Volt szerencsénk a rokonságban ezzel a fajtával.Töröld az ismerőseid közül vagy inkább tilsd le, mert ha rád ír és nem írsz vissza , a következő üzenete az lesz hogy kinézte a címed és úton van...
5/8 anonim válasza:
#4 Micsoda rokonszenves férfi.
A kérdezőnek egy ilyen férfit nem kéne elszalasztania. Mellette igazán biztonságban érezhetni magát egy nő.
😂😂😂
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mi a baj ezzel, instára én is kiraktam a pisztolyom és normális vagyok.
8/8 anonim válasza:
7es minden bolond azt hiszi normális
Kérdező,nem az idézetek miatt nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!