Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szép, csinos, diplomás nők nem találnak maguknak párt?
Egyszerűen nem értem hogy van ez, de több embert is ismerek hasonló problémával. Személy szerint én 3 éve vagyok szingli, csomó emberrel randiztam, de senki se fogott meg és nagyon ritkán tetszik valaki, de ha szeretek valakit akkor azt nagyon és szívem-lelkem kiteszem érte.
Ill. azt vettem észre, hogy a velem korabeli fiúknak (27-30) vagy fiatalabb barátnője van (18-22) vagy már foglaltak vagy éppen ritkán megtetszik valaki de az általában kiderül, hogy sajnos komolytalan. Hozzáteszem engem rendszerint 17-18 évesnek néznek (modell lányról van szó vékony alakkal).
Kicsit kétségbeejtőnek látom már a helyzetet, munkába be, munkából ki, 7végente néha eljárunk de legtöbb bnőmnek párja van már.
Azt is észrevettem, hogy félnek a szép és diplomás nőktől a férfiak általában. Egyik barátnőm is nagyon bájos, szép, rendes és 24 évesen talált magának valakit először..
Szerintem nem nagy igény ez, hogy tetszen valaki, legyünk hasonló értelmiségi szinten és legyen normális. Pénz nem érdekel, se az, hogy honnan jött, és a család és házasság témával se fogom riogatni feltehetőleg soha.
Valaki hasonló cipőben?
Én fordítva tapasztalom.
Nézz csak meg egy társkeresőt, mondjuk a randivonalat, ahol be lehet állítani a keresett fél ideális magasságát. Általában 175öt állítanak be a magas férfiak is felső határnak, nagyon max 180at, de az is az a szint, ami a talán még beleférhet kategória, hisz felső határ.
Nézz körül jobban, vagy csak nézd meg itt a kérdéseket. Hány olyat láttál, hogy "hol vannak az 180as nők?"
Abból viszont rengeteg van havonta, hogy "nem találok alacsony/hozzám illő magasságú lányt, hol keressem"
Aki pedig magasat keresne, az sem elsősorban 180ra gondol, hanem egyhetvenpár centire.
Nyisd ki a szemed, a magasság nőknél eszméletlen nagy hátrány párkeresésben 175 felett.
Egy 180as lány.. egy átlagos tornacipő talpa 2 centi, egy átmeneti cipő sarka 3.
Ha nem papucsban vagy balerinacipőben járkál és nem tök lapos a haja a feje tetején, már 185 magasan sétál melletted az utcán.
Ez már az a magasság, amit megnéznek az emberek nőknél. És nem feltétlen a jónőség miatt, hanem a feltűnő magassága miatt.
De majd megmondja, hogy meddig érnek neki az emberek, ha felszáll pl tömegközlekedésre, vagy mekkora embertömeg felett látott át, ha volt tüntetni szombaton. És azokon az embereken is mind van cipő, a többségen legalább 5 centis sarokkal, főleg most, hogy a nike airmax meg a magas talp menő lett és minden második cipő ilyen.
185(mert nem mezitlab jarkal lapos hajjal) már az a magasság, amikor az embernek szemmagasságban vannak azok a foggantyúk a buszon, amikért más felnyúl a feje fölé.
Azért, mert a boldogsághoz se szépség se diploma nem kell.
A fa szt félnek a férfiak a diplomás nőktől! Nem tudom honnét veszitek ezt a hülyeséget. A haláltól, a szegénységtől, a betegségektől, a sikertelenségtől, a megszégyenüléstől félnek.
Vannak dolgok, amiket viszont nem szeretnek (de nem félnek tőlük), pl. az okoskodó nőket. Nem az okosakat, az okoskodókat.
Azt nem tudom miért nincs barátod, egy ismerősödet kéne megkérdezned, az tudni fogja. Én is tudom az összes szingli ismerősömről, hogy miért azok, néhánynak meg is mondtam. Szerinted hallgattak rám? Nem. Panaszkodnak tovább.
Szerintem a kérdés alapvetően jó. Mivel nem ismerlek, csak a leírásodból kialakult kép alapján tudok véleményt mondani.
Tehát adott egy fiatal, okos, csinos nő, akinek nincsenek túl nagy elvárásai, de ennek ellenére mégsem talál megfelelő párt magának. Hogyan lehetséges ez, amikor gyakorlatilag az összes hetero beállítottságú férfi (25-50-ig) ilyen nőről álmodik?
1: Annak ellenére, hogy állításod szerint nincsenek magasan az elvárásaid, valószínűleg ez nem teljesen igaz. Talán nem is 1-1 tulajdonságban vagy válogatós, inkább egy olyan kombinációt keresel valakiben, ami nagyon ritka vagy esetleg nem is létezik.
2: Hibás testkép: 27-30 évesen SENKI nem néz ki 17-18-nak. Ezt felejtsd el. Lehetsz modell alkat, lehet akármilyen szerencsés genetikád, akkor is egy húszas éveiben járó fiatal nő vagy és nem egy tinilány. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ne egy 18 éves korban megrekedt és azóta "nem öregedő" lányként gondolj magadra, hanem egy saját kortársaihoz mérten csinosabb, fiatalosabb, szexibb nőként és viselkedj is úgy.
3: A férfiak nem félnek a diplomás nőktől, ez egy tipikus tévhit. Túlnyomó többségünk nem akar saját magánál butább, kevésbé intelligens nőt társnak (a szex egy más téma). A diploma egyébként sem jelent automatikusan átlagnál magasabb intelligenciát. Viszont egy nő részéről a túlzott határozottság (ami legtöbbször már szinte erőszakosság) inkább taszító, mint vonzó tulajdonság. Ugyanúgy, ahogy a legtöbb férfinak tetszenek a sportos nők, viszont a női testépítők már csak nagyon keveseknek. Tőlük sem félünk, csak nem tartjuk őket vonzónak. Van egy határ, amit átlépve ugyanaz a tulajdonság pozitívból átcsap negatívba.
4: Valóban nem nagyok ezek az igények, de tedd a szívedre a kezed: ennyi valóban elég? Ugye, hogy nem. A pénz kérdés is jól hangzik elsőre, de hogyan képzeled el a jövőt egy olyan férfival, aki a töredékét keresi havonta, mint te? Ebből mindenképpen súrlódások lesznek. A "nem érdekel, hogy honnan jött" dolog is polkorrekten hangzik, de ha más életvitelt szoktatok meg és tartatok helyesnek, az megint csak feszültséget fog szülni. A házasság, gyerek kérdés a korban hozzád illő férfiaknál is lassan képbe kerül. Persze erőltetni nem szabad, de ha kijelented, hogy számodra ezek nem fontosak, azzal szintén sok jelentkezőt el fogsz üldözni.
"hogy félnek a szép és diplomás nőktől a férfiak általában"
Már miért félnének? :D :D :D
Esl. a "szép és diplomás" nők félnek kezdeményezni, mert a diplomával bátorságot nem adnak és még a barátnők sincsenek ott, hogy fogják a kezét.
# 51: Nekem nem kell mondanod, hogy hol vannak a kapaszkodók, 196 centi vagyok, nem szoktam felfelé nyúlkálni nagyon. A célcsoportom pont a 180-nál magasabb lányok, de nagyon nehéz rájuk találni például társkeresőn, ahol alig van 1-2. Amikor néha találtam, rájuk írtam normálisan, de nem válaszoltak, tehát ha szerinted valóban akkora hátrány lenne, akkor legalább örülniük kellett volna, hogy "végre valaki magas", nem (185 és 189 centisek voltak)? Aki magas lányismerősöm volt eddig (akár csak látásból, pl iskolában), sosem okozott nekik gondot a magasság, inkább előnyt. Mindig volt valakijük. Itt a gyiken is rendszeresen látok kérdéseket, ahol a magas lányokat keresik. S mondjuk olyat, hogy "nem találok alacsony lányt" speciel nem vagyok benne biztos, hogy valaha is láttam volna...
Lehet, hogy te valami hobbitfaluban nőttél fel, ahol a 170 centiddel már húhának számítasz, de az egy erősen torzított eredmény. De ha mégis ismersz néhány ilyen "extra magas" lányt, aki bajban van a párkereséssel, küldd csak át őket hozzám. Mindenki nyer vele.
Bpn élek, a legtöbb ember feje felett átlátok ígyis, de az átlagmagasságot nem saccoltam, hanem googleztam.
Értem én, hogy személyes sértésnek vetted a majd kétméteres magaságoddal a hozzászólásomat, de tapasztalat alapján biztos te is belátod, hogy az átlagtól eltérő magasság hátrány társkeresés terén.
Lefelé és felfelé egyaránt.
Aki nem hiszi, az regisztráljon fel akár 2 méteres férfiként, akár 180as nőként a randivonalra, és nézze meg, mennyivel csökken azoknak a száma, akiknek megfelel a magassága, mintha átlagos nő és férfi magasságot adna meg.
Köszönöm szépen a válaszokat.
A magasság témához még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy igen, így valóban nehézkes egy magasabb nőnek a párkeresés hiszen én is láttam már sok olyat, hogy égimeszelő fiúnak nagyon alacsony barátnője volt. Tehát aki alacsonyabb az a 170+ akár 165+ -ból is választhat, míg a magasabb lányok 180 vagy 185+ inkább.
Egyébként 3 barátnőm is 190 cm körüli, na az extrém magas már szerintem, és mindegyik talált maga mellé magas párt. Nekem is eddig csak "magas" barátaim voltak (185+). És azzal nem teljesen értek egyet, hogy a fiúknak is inkább az alacsonyabb lányok tetszenek.
Van olyan fiú barátom (190) aki azért is szakított a nőjével mert borzasztóan zavarta, hogy nagyon alacsony volt a leányzó (160) és neki is csak a magas lányok jönnek be, sőt a legtöbb magas fiú ismerősöm hasonlóan vélekedik erről (szerencsére:)
Nem bántásból, de valamit rosszul csinálsz.
Azzal ne áltasd magad, hogy félnek. Ez nem létezik, éppen ellenkezőleg. Mindig lesz aki tökös vagy csak bepróbálkozik. Mindig. És minél jobb nő vagy (külsőleg, belsőleg) annál többen.
Kivéve, ha:
- akik bejönnek neked, azoknak nem kellesz
- vannak udvarlók, de te lekoptatod őket, mert neked nem jönnek be
Utolsó, pont úgy, mint a túlsúlyos nők..
Ha középről erősen kilógsz, nem nullára csökken azoknak a száma, akiknek esetleg tetszel, csak jelentősen redukálódik..
Sosem mondtam, hogy senkinek sem fog kelleni, csak azt, hogy ezért talál nehezebben párt, mert így kevesebb férfi közül válogathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!