Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szép, csinos, diplomás nők nem találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy van ez, de több embert is ismerek hasonló problémával. Személy szerint én 3 éve vagyok szingli, csomó emberrel randiztam, de senki se fogott meg és nagyon ritkán tetszik valaki, de ha szeretek valakit akkor azt nagyon és szívem-lelkem kiteszem érte.

Ill. azt vettem észre, hogy a velem korabeli fiúknak (27-30) vagy fiatalabb barátnője van (18-22) vagy már foglaltak vagy éppen ritkán megtetszik valaki de az általában kiderül, hogy sajnos komolytalan. Hozzáteszem engem rendszerint 17-18 évesnek néznek (modell lányról van szó vékony alakkal).

Kicsit kétségbeejtőnek látom már a helyzetet, munkába be, munkából ki, 7végente néha eljárunk de legtöbb bnőmnek párja van már.

Azt is észrevettem, hogy félnek a szép és diplomás nőktől a férfiak általában. Egyik barátnőm is nagyon bájos, szép, rendes és 24 évesen talált magának valakit először..

Szerintem nem nagy igény ez, hogy tetszen valaki, legyünk hasonló értelmiségi szinten és legyen normális. Pénz nem érdekel, se az, hogy honnan jött, és a család és házasság témával se fogom riogatni feltehetőleg soha.

Valaki hasonló cipőben?

2018. ápr. 14. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
66%
És hát persze, hogy a szegény ártatlan párának azért csak van valaki, akivel hempereghet... Megkönnyezem nehéz sorsod...
2018. ápr. 15. 00:22
 32/64 anonim ***** válasza:
90%
A végén kijön a sztoriból, hogy azért ott egy srác, akire komolyabban vágysz, ezért más fel sem kelti az érdeklődésed! :D
2018. ápr. 15. 00:23
 33/64 anonim ***** válasza:
45%

Nem kérdezek mert nem vagyok kíváncsi egy olyan ember kifogasaira és nyavajgasara akinek alapból arany élete van és az egyetlen gátló tényezőt csak a saját, fellegekbe szallt igényei jelentik.

Egy átlagos férfinak gyakran egy randit is nehéz osszehoznia még egy tényleg átlagos lannyal, nemhogy a számára külső és belső téren is tokeletessel. Te meg jó dolgodban nem tudsz több ezer férfi közül választani mert egyik sem elég jó, de azért mégis ott van mr. tokely a béna "nem akarok most komoly kapcsolatot, csak evekig kötelezettségmentesen kefelni téged" szövegével.

Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.

2018. ápr. 15. 00:35
 34/64 anonim ***** válasza:
97%

Nem akarlak bántani de szerintem az utóbbi kommentek egy részében van igazság.

Szexelsz egy számodra tökéletes emberrel, és elméletileg a tökéletest keresed. (de elméletileg már megvan)

Emiatt lekoptatsz mindenkit mert nem üti meg a szerelmed szintjét (túlzás annak nevezni ha tökéletes és szex is van?). Lehet hogy esélyt sem hagysz nekik a kibontakozásra emiatt, vagy a mostani partneredhez hasonlítod egyből, de szerintem a legvalószínűbb hogy legbelül erre az emberre (szerelmedre) vágysz és ezért utasítasz vissza mindenkit.

Amúgy mit takar hogy lelki sérült 20-on X évesen?

Ha annyira az lenne akkor nyilván nem a szexel tenné magának a legjobbat, vagy nem azt kívánná.

Szerintem inkább kapcsolatban nem akar lenni és ezért van a lelki sérültes kifogás:)

2018. ápr. 15. 00:46
 35/64 anonim ***** válasza:
Ert valaki itt a papagajokhoz?
2018. ápr. 15. 00:52
 36/64 anonim ***** válasza:
56%

Édes Istenem, még JW is itt van. :D És jól is mondja, amit mond. Mondhatni kár mást hozzáfűzni.

Gondolkodj. Ha gondolkodsz, akkor meg fogod oldani a saját problémádat. Ez nem egy akkora ördöngősség.

2018. ápr. 15. 01:26
 37/64 anonim ***** válasza:
33%

"hogy félnek a szép és diplomás nőktől a férfiak általában"

Na az ilyen kijelentéseknél már nem csodálkozom, ha egy ilyen nő a macskáival éli le az életét...

Ezt a "félnek" szót magatoktól találtátok ki, vagy segít benne az összes hasonló nőci?

2018. ápr. 15. 03:42
 38/64 anonim ***** válasza:
96%

Szép, csinos és sportos vagyok, van egy diplomám, egy 2 éves felsőoktatási szakképzésben szerzett bizonyítványom és egy tanfolyami oklevelem. 5 éve boldog kapcsolatban vagyok. Párom nem diplomás.

27N

2018. ápr. 15. 06:37
 39/64 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
23%
Erről pofázok nektek itt évek óta. Minden szingli nőt dug valaki.
2018. ápr. 15. 07:08
 40/64 anonim ***** válasza:
42%

Rosszul látod a dolgokat. Nem a diplomás, szép nőktől félnek az férfiak, hanem nagyon kevesen vannak olyanok, akik 180 cm magas nővel jönnének össze.

Akik meg mégis, azoknak ugyanúgy megfelelnek az átlagos magas lányok is.

A diploma mellé adhattak volna józan észt is. Sok szép nő van, ebben nem vagy kirívó, ez nem lehet gond. Sok diplomás nő van, ezzel sem tűnsz ki a tömegből, ez sem lehet gond.

165-170 között van az átlag női magasság, te ezt jó 10 centivel túlszárnyalod, extra magas. Ezzel kitűnsz, ez a gond. A célcsoportodra, az 180 felettiekre pedig nem csak az 180 körüli, hanem még az 160 körüli nők is hajtanak.

Nekem több olyan 185+ magas férfi ismerősöm is van, akik kifejezetten nem szeretik a magas lányokat, mert kellemetlen nekik, hogy majdnem ugyanakkorák, mint ők.

Nehéz egy ennyire magas nőnek a párkeresés, de egyszer csak menni fog.

Én csak 170 vagyok, de pont tegnap láttam egy gyönyörű, magas, vékony, hosszú barna hajú lányt. A közelembe érve viszont akkora volt a combja, mint a derekam, pedig abszolút arányos alakja volt.

Sürgősen feküdj rá a társkeresésre, mert a legtöbb nő magas 178 feletti férfit szeretne, viszont a magas férfiak közül nem sokan keresnek(ennyire) magas nőt.

Persze sokan rajonganak a modell méretért, de modell már 174től lehetsz, az a pár centi pedig igenis sokat számít..

Esetleg keresgélj külföldiek közt is.

A magasságod miatt nincs párod, változtatni nem tudsz, de nagyobb erőbedobással keresgélni igen.

2018. ápr. 15. 07:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!