Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szép, csinos, diplomás nők nem találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy van ez, de több embert is ismerek hasonló problémával. Személy szerint én 3 éve vagyok szingli, csomó emberrel randiztam, de senki se fogott meg és nagyon ritkán tetszik valaki, de ha szeretek valakit akkor azt nagyon és szívem-lelkem kiteszem érte.

Ill. azt vettem észre, hogy a velem korabeli fiúknak (27-30) vagy fiatalabb barátnője van (18-22) vagy már foglaltak vagy éppen ritkán megtetszik valaki de az általában kiderül, hogy sajnos komolytalan. Hozzáteszem engem rendszerint 17-18 évesnek néznek (modell lányról van szó vékony alakkal).

Kicsit kétségbeejtőnek látom már a helyzetet, munkába be, munkából ki, 7végente néha eljárunk de legtöbb bnőmnek párja van már.

Azt is észrevettem, hogy félnek a szép és diplomás nőktől a férfiak általában. Egyik barátnőm is nagyon bájos, szép, rendes és 24 évesen talált magának valakit először..

Szerintem nem nagy igény ez, hogy tetszen valaki, legyünk hasonló értelmiségi szinten és legyen normális. Pénz nem érdekel, se az, hogy honnan jött, és a család és házasság témával se fogom riogatni feltehetőleg soha.

Valaki hasonló cipőben?

2018. ápr. 14. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
68%

"..csomó emberrel randiztam, de senki se fogott meg.."

Ha neked senki nem tetszett meg, akkor valószínűleg az elvárásokban van hiba, túlidealizálsz valamit. Mondanám, hogy válogatós vagy de ez közhely, és nem ilyen egyszerű.

Másrészt több nőnél látom, hogy "szép, okos, tökéletes",legalábbis saját maga szerint. Egyrészt mindenkinek más a szép (tapasztalatom szerint a legtöbb nő a vékonyságot összekeveri a csinossággal/szépséggel), másrészt az, hogy jól el tudjak beszélgetni bárkivel, nem köthető diplomához. Egy hozzáállási tanács (valahol olvastam, de sokat segít): Ne azt keresd a másik emberben, hogy miért nem működhet és mi hiányzik, hanem mi az ami megvan és szerethető benne. (30/F)

2018. ápr. 15. 08:06
 42/64 anonim ***** válasza:
0%
Túlzott elvárás vs. igénytelenség; nem a korosztályának megfelelő kan kell neki.
2018. ápr. 15. 08:08
 43/64 anonim ***** válasza:
45%

"Pénz nem érdekel, se az, hogy honnan jött"

"legyünk hasonló értelmiségi szinten"

Pénz nem érdekel, de legyen azért diplomás (ebből kifolyólag gondolom bírjon diplomás melóval, fizetéssel, életkörülményekkel). Nem azért emeltem ezt ki, hogy rákezdjek a szokásos bullshit-mantrára, hogy "juj, a diploma nem tesz okosabbá" stb., hanem azért, hogy rámutassak, mennyire más lehet, amit elvársz, és az, amit kommunikálsz. Először magadnak kéne tisztáznod, mit és kit keresel, mit vársz el, és az alapján ismerkedni.

"csomó emberrel randiztam, de senki se fogott meg" "Semmi értelmét nem látom olyannal összejönni aki nem fog meg, nem leszek belé szerelmes." - ha egy "csomó emberrel" randiztál, akkor valószínű, hogy egyikre sem jutott túl sok időd. Egy-két randi alatt meg ki sem alakulhat normális vonzalom. Nem lehet, hogy jó fogyasztói társadalombeli szokásokhoz méltóan egyből dobtál mindenkit azzal, hogy "áh, nem szerettem bele fél óra alatt, kukába vele!"?

Ha meg nem trollkodás maga a kérdés meg a hsz-eid, akkor közlöm: én speciel nem szívesen randiznék veled úgy, hogy közben szexelgetsz egy másik pasassal, aki számodra "ideális" lenne, de csak ácsingózol vele egy komolyabb kapcsolatra, mert egyébként "lelki sérült". És nem azért, mert "félnék" tőled meg a kinézetedtől. Hanem mert francnak sem hiányozna egy szerelmi háromszög, egy "nem tudom, mit akarok, de azt nagyon" hozzáállású nő.

2018. ápr. 15. 08:57
 44/64 anonim ***** válasza:
34%

30 éves vagy és szingli?

Köszönd a feminizmusnak!

2018. ápr. 15. 09:09
 45/64 anonim ***** válasza:
47%
Én ugyanolyan lány vagyok a leírásod alapján, mint te. Én abban látom az okokat, hogy mégsem vagyok annyira jó nő. Tudod miért mondom ezt? Mert az, hogy "jó" vagy nem azt jelenti, és nemis kell, hogy azt jelentse, hogy "jókislány" vagy, legyél pimasz, szórakozz, húzd az agyukat, mert ez kell nekik. Amelyik nem ezt mondja, az hazudik. Nekik nem kell olyan, aki tisztességes játékot játszik. Ne add ki magad hamar, ne reagálj azonnal mindenre, meg kell váratni a férfiakat, kicsit játszani kell az idegeiken, a tűzzek, ne azt érezzék, hogy "már meg vagy". Ennyi az egész. Azt kell érezniük, hogy ezt a nőt ha nem figyelnek oda, hamar lecsapja más a kezükről :D Persze emellett legyél normális, az emberi értékeidből nem kell veszítened.
2018. ápr. 15. 09:32
 46/64 anonim ***** válasza:
74%

A jobbak egy része már akkor elkelt, mikor én még azon dolgoztam, hogy egyenesbe hozzam az életem, és leváljak a szüleimről, akik nagyon nehezen fogadták el, hogy felnőttem (ezt meg elég nehéz volt a férfiaknak elfogadni, hogy folyton a sarkamban vannak az ősök és mindig le kell rázni őket). A többiek pedig ugyanannyira elfoglaltak lettek mostanra, mint én, és betáblázott időbeosztással nehéz ismerkedni, még barátkozni is, nemhogy párkapcsolati céllal.

A maradékkal meg nem passzolunk össze. Csak azért, hogy legyen kapcsolatom, nem kell, egy párkapcsolat nem kiegészítő, mint egy nyaklánc.

2018. ápr. 15. 09:43
 47/64 anonim ***** válasza:
68%
#45: Az általad leírt játszadozó nők többségétől a férfiak töke ki van. Viszont abban a mondatban van valami, hogy nem olyan jó nő minden nő, mint gondolja. Kb. minden női ismerősöm első körben úgy jellemezné magát, hogy csinos és intelligens. Még a legbutább is.
2018. ápr. 15. 10:09
 48/64 anonim ***** válasza:
91%

"Ne add ki magad hamar, ne reagálj azonnal mindenre, meg kell váratni a férfiakat, kicsit játszani kell az idegeiken, a tűzzek, ne azt érezzék, hogy "már meg vagy". Ennyi az egész. Azt kell érezniük, hogy ezt a nőt ha nem figyelnek oda, hamar lecsapja más a kezükről :D"

Ha eszerint játszott a lány akit múltkor megkérdeztem hogy lenne-e kedve ismerkedni akkor elég csúnyán benézte mert én alapból nem vagyok rámenős:D úgyhogy ha csak játszik akkor lehet már egyedül teszi:D

Amúgy meg én mindig úgy törődtem a partneremmel amennyire csak tudtam. Ha azt éreztette volna velem hogy bármikor elveszíthetem max hagytam volna a fenébe ha a lelkem kiteszem és az sem elég:)

Úgyhogy csak okosan játszmázzatok mert lehet csak egy átlag pasi vagyok aki se nem modell, se nem atomfizikus de nehogy egy gazdag modell atomfizikus is ezért pattintson mert játszadoztok:D

2018. ápr. 15. 10:16
 49/64 anonim ***** válasza:
68%
40: hülyeségeket beszélsz. A 180 centi egyáltalán nem "extra magas" és az sem igaz, hogy a magas lányok ne lennének kelendőek. Nagyon is azok, rengeteg magas férfi szeretne inkább magas lányt. Nem a magasság a probléma.
2018. ápr. 15. 10:19
 50/64 anonim ***** válasza:
96%
Az olyan játszmázós libákat, mint a #45-ös Kiscica, értelmes férfi úgy kib.szcsikázza, hogy a cicatappancsa nem éri a földet. Normális ember nem jön össze szellemileg tinikorban lévőkkel, akik a Bravo Girlből szedik össze a párkapcsolati tudásukat.
2018. ápr. 15. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!