Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szép, csinos, diplomás nők nem találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy van ez, de több embert is ismerek hasonló problémával. Személy szerint én 3 éve vagyok szingli, csomó emberrel randiztam, de senki se fogott meg és nagyon ritkán tetszik valaki, de ha szeretek valakit akkor azt nagyon és szívem-lelkem kiteszem érte.

Ill. azt vettem észre, hogy a velem korabeli fiúknak (27-30) vagy fiatalabb barátnője van (18-22) vagy már foglaltak vagy éppen ritkán megtetszik valaki de az általában kiderül, hogy sajnos komolytalan. Hozzáteszem engem rendszerint 17-18 évesnek néznek (modell lányról van szó vékony alakkal).

Kicsit kétségbeejtőnek látom már a helyzetet, munkába be, munkából ki, 7végente néha eljárunk de legtöbb bnőmnek párja van már.

Azt is észrevettem, hogy félnek a szép és diplomás nőktől a férfiak általában. Egyik barátnőm is nagyon bájos, szép, rendes és 24 évesen talált magának valakit először..

Szerintem nem nagy igény ez, hogy tetszen valaki, legyünk hasonló értelmiségi szinten és legyen normális. Pénz nem érdekel, se az, hogy honnan jött, és a család és házasság témával se fogom riogatni feltehetőleg soha.

Valaki hasonló cipőben?

2018. ápr. 14. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Biztosan van ilyen is. Én pont ellenkezőleg, mindenki azt mondja hogy nálad szerényebb, rendesebb és odaadóbb embert nem ismerek. Azért van kivétel:)

2018. ápr. 14. 23:32
 12/64 A kérdező kommentje:

Természetesen tudok írni konkrétumokat, hogy mi az ami tetszik (magasság pl. alap sajnos... 180 cm vagyok), de nem láttam értelmét felsorolni meg nem is kapcsolódik ide ez szorosan.

Arra irányul a kérdés, hogy hogy lehet az, hogy egy normális, értelmes, jólkinéző nő nem tud ismerkedni? Vagy nem találja a párját

2018. ápr. 14. 23:34
 13/64 anonim ***** válasza:
15%

Számomra ez akkor is hihetetlen, hogy normális szép nő ne tudna párt találni magának.

Hogy normális, komoly kapcsolatra vágyó férfiak tucatszámra magányosak, az általános. De nő? Ezt nehéz elképzelni...

2018. ápr. 14. 23:35
 14/64 anonim ***** válasza:
44%

"Arra irányul a kérdés, hogy hogy lehet az, hogy egy normális, értelmes, jólkinéző nő nem tud ismerkedni?"

Lehet. De, mivel a férfi általában a kezdeményező, így nem is kell tudnia. Ha jól néz ki, máris kezdeményeznek nála. Problem solved.

"Vagy nem találja a párját"

Erre meg áll az, amit írtam, hogy az egekben az igények. Erre jöhettek volna a tényleges elvárások. És látod azzal, hogy 180 vagy, máris jött egy olyan elvárás, ami többet mondott, mint az előző sablonszöveg! :D

2018. ápr. 14. 23:36
 15/64 anonim ***** válasza:
47%

Ezért:

"csomó emberrel randiztam, de senki se fogott meg"

Magyarul senki sem volt szuperhős, vagy senki sem rendelkezett pont azokkal a jelentős és jelentéktelen tulajdonságokkal, ami neked kell, pontosan abban a kombinációban. Általában ez szokott lenni. Ha tényleg annyi lenne a helyzet, hogy "csak" egy normális ember kéne, akkor már rég találtál volna valakit, de mivel neked a sok lehetőségből egy sem jó, ezért el lehetne kezdeni azon gondolkodni, hogy a hiba olykor a hibakereső készülékben van.

Gyanítom, hogy ha most egy random társkeresőről vagy az ismerőseim közül kiválasztanék 10 ember, akit normálisnak tartok, mindben rögtön találnál valami hibát, ami miatt húznád a szád.

2018. ápr. 14. 23:42
 16/64 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem annyira hogy ha 17-18 nak nézel ki és a korosztályod a 18 év körüli csajokkal jön össze akkor te hogy esel ki a körből.

Amúgy ezeket a tisztalelkű, rendes stb dolgot nem tudom hogy viccből dobtad-e be, de lehet pont ez a baj hogy ilyet keresel, vagy ilyenre vársz:)

Általában a tisztalelkű, rendes fiúk/férfiak visszahúzódóbbak mint akik kevésbé azok:) így ha ezek mellé még magas jóképű is elvárás akkor eléggé megritkul a kör.

2018. ápr. 14. 23:48
 17/64 A kérdező kommentje:
#14 hát igen a magasság nagy probléma :( ezzel együtt már alapból fél Magyarország (sőt...) kiesne. Én is nagyon sajnálom ezt
2018. ápr. 14. 23:49
 18/64 A kérdező kommentje:
#16 Igen, nekem inkább az elvont, visszahúzódóbb srácok jönnek be, mivel én is inkább ilyen vagyok. Persze volt már több komolyabb párkapcsolatom és azok úgy születtek, hogy odajöttek hozzám random:) Mindig van remény!
2018. ápr. 14. 23:50
 19/64 anonim ***** válasza:
4%
#14: Látod, még pár ilyen és kiesik az ország és a világ nagy része. Ha ezeket az elvárásokat tudatosabban kezeled, eleve azok szerint fogsz ismerkedni. Aztán vagy rájössz, hogy akár 10-20 évet is kell várnod egy megfelelő emberre, vagy rájössz, hogy nem is annyira számít a magasság, mint amennyire gondoltad.
2018. ápr. 14. 23:50
 20/64 anonim ***** válasza:
32%

Te magad írtad, hogy ha nagyon akarnád akkor hetente lehetne más párod, de mégis 3 éve szingli vagy. Ezek szerint neked nem jó semmi és senki.

A férfiaknak pedig nem hiányzik az állandó pofaraeses. Én sem probalkoznek modell kinézetű diplomás lánynal mert minek, ha nem vagyok vele egy súlycsoportban...

2018. ápr. 14. 23:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!