Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem kerülnek el a rendes, értelmes férfiak?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta próbálom megtalálni a társamat, de valahogy mindig nagyképű bunkókba botlok bele. De nekem rájuk semmi szükségem! Olyan férfira vágyom, aki megbecsül, akinek nem elsőszámú szempont, hogy konyhai robotgép és háziszolga legyen a nő, ő is tesz valamit a kapcsolatba.

2018. ápr. 14. 21:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, hogy adhatnék tanácsot így? Ha volnál kedves mesélni magadról, akkor többet mondhatnék, de így nem tudok segíteni.
2018. ápr. 14. 22:20
 12/31 anonim ***** válasza:
28%
A kérdésed alapján a szomorú helyzet bizony az, hogy te tényleg kigyúrt parasztoknak teszed széjjel.
2018. ápr. 14. 22:21
 13/31 anonim ***** válasza:
43%

En irtam neki, hogy hol ismerkedik. Szoval probaltam segiteni, de a kerdezo onkent setal bele a sajat csapdajaba. Nem valaszolt. Szoval hol a problema?

ITT A PROBLEMA!!!!

2018. ápr. 14. 22:21
 14/31 anonim ***** válasza:
52%
engem nem! gáborkám nagyon rendes
2018. ápr. 14. 22:22
 15/31 anonim ***** válasza:
33%

https://www.youtube.com/watch?v=HZT62FYvx3Y

Talán ez a válasz. Biztos Neked is volt / voltak ilyen férfiak az életedben, de lehet észre sem vetted.

2018. ápr. 14. 22:25
 16/31 anonim ***** válasza:
Engem pedig a hasonló nők kerülnek el. Mit gondolsz erről, kedves Kérdező?
2018. ápr. 14. 22:46
 17/31 A kérdező kommentje:

#16 Ezt próbálom kideríteni. :)

Neten ismerkedem általában, mert eléggé "magányos hős" vagyok, nincs túl sok közösségi hobbim. Olvasni szeretek, írni, filmezni, sportolni járok edzőterembe, vagy futni, kerékpározni. Nem vagyok nagyon elrugaszkodott típus, csendesen élek, kevés barátom van, nem iszom, nem dohányzom, élőben eléggé nehezen ismerkedem. Társkeresőn több férfira is ráírtam már, sajnos pont nem a nekem szimpatikusak találnak be soha.

#12 Ha nincs szükségem a beképzelt görényekre, természetesen nem is teszem szét nekik a lábam. Nem értem, ez most mire jó.

2018. ápr. 14. 22:57
 18/31 anonim ***** válasza:
62%

A renedes értelmes férfiak mindenkit elkerülnek.

Tételezzük fel, hogy rendes vagyok. Mit gondolsz miért írnék rá egy társkeresőn bármelyik lányra is, amikor rajtam kívül 20-an írnak nekik?

Ha írok az kapásból önrombolás, mivel matematikailag sincs esély, hogy emberszámba vegyen. Ami rombolja az öbizalmat. Szóval ha egészséges akarok maradni, akkor nem írok inkább.

2018. ápr. 14. 23:05
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a leírásodnak megfelelő férfiakat egyszerűen nem találod vonzónak. Akiket viszont vonzónak találsz, nem felelnek meg a leírásodnak.

Egy netre regisztráló átlagos nőre sokan ráírnak, akik közt azért vannak normálisak is. Az, hogy te őket nem találod vonzónak, nem jelenti azt, hogy "kerülnek a rendes, értelmes férfiak".

2018. ápr. 14. 23:08
 20/31 anonim ***** válasza:
50%
16 vagyok: írod, hogy: "de valahogy mindig nagyképű bunkókba botlok bele". Az ilyenek extrovertált többnyire személyek, akikre valami oknál fogva felfigyelsz, belesétálsz a csapdájukba, míg a mulyábbak nem érdekelnek. Az 1. széria lehet, hogy először tesz a szépet, a jót, de tuti, hogy utána bizony konyhai robotgép és háziszolga lesz mellette a nő. A mulyábbak nem ilyenek, őket sokan papucsnak titulálják, de ők sokkal jobban képesek együttműködni a szeretett nővel.
2018. ápr. 14. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!