Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder-kérdés!? (F)

Figyelt kérdés

Miután létrejött egy új match, milyen hamar írjak a lánynak?

Milyen legyen az első üzenet, az első téma? Mennyi idő után jó elhívta a lányt randira? Bármilyen jótanácsot szívesen fogadok.

2018. ápr. 14. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tinder? 😂😁😅

Valamelyik nap felneztem.

Egy srac, arcat kitakarva meztelenul, allo farokkal, a farkara egy torulkozo akasztva.

Es a bemutatkozas.

“Komoly kapcsolatot keresek, ha erdekel az arcom, irj.” Nem ertem az osszefuggest. :D

2018. ápr. 14. 14:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Egy kis javítás:

Mennyi idő után lenne jó elhívni a lányt randira?*

2018. ápr. 14. 15:00
 3/12 anonim ***** válasza:
El sem jutsz a randiig.
2018. ápr. 14. 15:11
 4/12 A kérdező kommentje:

@15:11

Miért? Van valami rossz tapasztalatod a Tinderrel?

2018. ápr. 14. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Az lesz a legjobb, ha leállsz a taktikázással, agyalgatással. Egyszerűen tedd azt és akkor, amit és amikor kedved tartja. Nem azért leszel érdekesebb egy nőnek, mert nem 10 perc után írsz rá, hanem 2 nap múlva(hidd el, hogy leszarjuk, van sok más jelölt, sosem érdekelt, ki mennyi idő után írt rám).
2018. ápr. 14. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a képeit és az alapján írj valami 1-2 mondatos szöveget. Ha bejössz neki külső alapján, akkor nyert ügyed lesz. Ha nem, akkor akármit is írsz, lefog koptatni. Ne parázd és ne bonyolítsd túl.
2018. ápr. 14. 15:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szimpibb ha match után nem napok múlva jön az üzi. Felesleges taktikázni, nem múlik rajta semmi. Személyes találkozót meg érdemes előbb megejteni, mert nem te vagy az egyetlen jelentkező. Nekem kb 5 nap múlva mondta a srác, hogy szeretne találkozni majd. Ha a kommunikáció beindul tök mindegy, hogy kezded, csak ne apadjon el.
2018. ápr. 14. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal szimpatikusabb ha match után nem telik el sok idő. Ha több napig is áll a match vagy akár hetekig, azt gondolnám, hogy nem jött össze valakivel és most már jó vagyok én is.

Az hogy mit írsz lényegtelen. Képek alapján, érdeklődési kör alapján bármi. Aktuális téma, időjárás, stb. Igazából ha nem jösz be neki mégsem képek alapján, akkor akár egy teljes disszertációt is odarittyenthetsz, akkor sem fog visszaírni.

2018. ápr. 14. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:

#8 “nem jött össze valakivel és most már jó vagyok én is.”

Ez max akkor lenne sértő, ha már kavartatok, randizgattatok volna, de lepasszolt. Viszont úgy, hogy vadidegenek vagytok, szerintem hülyeség sértésnek venni. Igen, lehet mással alakult neki akkoriban, és? Téged nemis ismert még.

2018. ápr. 14. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennek pont az a lényege, hogy érzéssel kell csinálni. Nincs mindenkire illő sablon. Csak pár tabu van:

1. Azonnal sose hívd el sehova

2. Ne kezdj túl korán b*szásról beszélni.

3. Ne valami idióta vicc legyen az első amivel indítasz mert nem fog komolyan venni.

4. Kerüld a szia mizu hogyvagy kezdést. Érdemes alaposan utánanézni, hogy milyen körben mozog, miket csinál, hol tanul... hasonlók.

5. Sose kérdezd meg, hogy "na és milyen célból vagy fent tinderen?" - gáz

6. Sose jelöld be úgy facebookon, hogy még nem is beszéltetek. Tök jó, hogy ügyesen kinyomoztad, de elriasztod vele.

A tinder egy húspiac. Ki kell tűnnöd a tömegből, másképpen ha topmodell vagy se leszel sikeres.

Mondom ezt 1500 matchel a hátam mögött, ezek a sorok tapasztalatból születtek :D

2018. ápr. 14. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!