Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudok vagy lehet megismerk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok vagy lehet megismerkedni jó csajokkal? 28/F

Figyelt kérdés
Az egész területen a jó csajok elkeltek, de még mindig megbízom magamban, hogy mégsem keltek el mindegyik. Van még egy kiskapu? Én jól tudok csajozni, csak mint említettem, mind foglaltak, sehol egy szingli. Megpróbáltam Belvárosban is, meg Teréz körúton is. Bulizni nem járok, mert nem tartom értelmesnek. Teljesen mindegy, hogy alkalmi vagy komoly kapcsolatra vagyok, a lényeg, nő mellett legyek. Tudtok egy helyet mondani?

2018. ápr. 13. 19:12
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nem számítasz magyarnak, de egy magyarországi, iskolázott, nagyvárosban élő fiatalnál elvárható lenne, hogy tudja egyeztetni az alanyt az állítmánnyal, vagy a főnevet az igével ha úgy tetszik. Vagy hogy tudja egyeztetni a szám-személy duót. Vagy helyesen használni a "megbízni", "kiskapu" szavakat, vagy nem használni őket egyáltalán, ha nincs tisztában a jelentésükkel. És még sorolhatnám, nagyon furcsa nekem a magyarod, egyáltalán nem magyaros, pedig a helyesírásod jó.
2018. ápr. 17. 20:57
 22/51 A kérdező kommentje:
Mondj egy példát mi nem magyaros, a sorrend nem jó a mondatnak, úgy gondoltál?
2018. ápr. 17. 20:59
 23/51 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó. :D annyira rossz olvasni, amit írsz, hogy az már fáj...
2018. ápr. 17. 21:02
 24/51 anonim ***** válasza:

Mondj egy példát mi nem magyaros, a sorrend nem jó a mondatnak, úgy gondoltál?

Helyes: Mondj rá egy példát, hogy mi nem magyaros! A sorrendre gondoltál az alatt, hogy nem jó?

2018. ápr. 17. 21:04
 25/51 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy frusztrált vagyok és nem értenek az emberek, hogy mit mondok. Attól még normálisan tudnék beszélni, ha nem lennék feszült.
2018. ápr. 17. 21:09
 26/51 anonim ***** válasza:

Rendben, mondok pár példát a teljesség igénye nélkül:

"de még mindig megbízom magamban"

"mégsem keltek el mindegyik"

"Van még egy kiskapu?"

"Teljesen mindegy, hogy alkalmi, vagy komoly kapcsolatra vagyok"

"kéne egy csaj, ahol tudnék ismerkedni"

"van tiszteletem"

"Rányomulhatok attól még, ha alkalmi partner akad nekem"

"Mindenki csak ugyanezeket tesznek fel"

"Egy jó csajnak sok mindenről tudnék elbeszélgetni"

"...egy italrendelés, halálra piáljunk és meg van a szex"

"Többség azért foglaltak"

"Meg szerintem minden kategóriás csaj is"

"A sorrend nem jó a mondatnak"

Te jó ég, így ki gyűjtve, tényleg elképesztő, ahogyan beszélsz. Ha határon túli lennél, semmi baj nem lenne vele, de így...nem találok szavakat :D

2018. ápr. 17. 21:11
 27/51 anonim ***** válasza:

Hát akkor fejleszd magad, mert valami borzasztó ezt olvasni. Egyszer randiztam egy fiúval, aki idegességében hadart meg motyogott egybe, hát valami kegyetlen volt, egy szavát sem értettem, állandóan vissza kellett kérdeznem...

De aúugy most miért is vagy frusztrált? A neten keresztül írsz arc nélkül.

2018. ápr. 17. 21:11
 28/51 A kérdező kommentje:
Jó, vannak raghibák. Amit mondtam, nagyon stresszes vagyok, mert évek óta szingliként élek.
2018. ápr. 17. 21:15
 29/51 anonim ***** válasza:
Ha minden szingli így beszélne, már rég kihalt volna az anyanyelvünk.
2018. ápr. 17. 21:17
 30/51 A kérdező kommentje:
Tudok fogalmazni rendes mondatokat. Nem lenne szörnyű elolvasni, mivel nyelvtanból négyesre vizsgáztam. Tudom, hogy nem az erősségem és elismerem.
2018. ápr. 17. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!