Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet megismerkedni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerkedni nem bulizós csajokkal?

Figyelt kérdés
Ha bulizós csajjal szeretnék megismerkedni elmegyek valamelyik szórakozó helyre, de nem bulizós csajok hol vannak.

2012. ápr. 11. 20:09
1 2
 1/11 anonim válasza:
Általában a facebookon :)
2012. ápr. 11. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem a szórakozó helyeken. :D Kávézók, parkok, kiállítások, stb...

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Meg ne a plázacicák társaságát keresd, mert a legtöbb közülök bulizós.

2012. ápr. 11. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ma például edzésen voltam.

1 nem bulizós lány :D

2012. ápr. 11. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Otthon ülnek és bámulják a monitort. Ezek sokszor nagyon rondák és nem nőiesek vagy csak simán lusták, esetleg zárkózottak. Ilyet nem fogsz találni, mert ahoz felkéne csengetned mindenhova.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szórakozóhelyen próbáltál ilyen csajt találni?

Kb mintha a KFC-ben keresnél vegetáriánus csajt. :D

Neten (itt pl), könyvtárban, iskolában, múzeumban, valami normális rendezvényen, kiállításon stb.

6/11 anonim ***** válasza:
Parkokban, legalábbis én oda járok, mivel a bulizás nem az én stílusom. Bár sok féle-fajta lány van arra, de ha valaki a szabadba megy inkább egy kocsma/diszkó helyett az kevésbé bulizós típus lehet.
2012. ápr. 11. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:

'ma 20:11'

érdekes...

itthon ülök a monitor elött jelenleg --> ez igaz

igen zárkózott vagyok és érzékeny, (de nem hisztis) de nem hinném h ez vita ok lenne

nem vagyok ronda--->tehát ez kilőve

nőiesen öltözködöm/viselkedem (DE! nem kirivóan mint egy pláza ....)

nem vagyok lusta ---> passz

Minden normális helyen megtalálható vagyok, kivétel minden olyan helyet ahhol bömböl a diszkó és a techno zene, és ahol nem minden második szembe jövő csaj egy rib....

Park, múzeum, könyvtár, kávézó, pizzéria, sportolásra alkalmas helyek stb... stb...

2012. ápr. 11. 20:48
 8/11 anonim válasza:
Itt.:) Írhatnál.
2012. ápr. 14. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Park, múzeum, könyvtár :D Megbocsáss de ahol én lakom speciel egyik sincs, a park inkább egy ocsmány hely a piásoknak akik este jol berúgnak....

Szóval nálunk te hol vagy megtalálható? Ám nem úgy értettem hogy csak ronda lehet az a nő, csupán a kockább lányokat jellemztem kicsit. De olyan nőt mint téged a nők közé kell sorolni és olyat aztán soha se fogok megkapni. Tökéletes nőknek tökéletes igényük van.

2012. ápr. 14. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Az hogy nálad a körülmények ilyen siralmasak nem miattam van... rendben lőjük ki a parkot... ott a többi hely...

Tudod több értelmes és normális NŐT találhatsz a "kocka lányok " között mint pl a bulikban találhati Rib...cok között.

Ez rossz hozzá állás... nem tökéletes igényeink vannak csupán tudjuk hogy mit akarunk elérni, és tisztában vagyunk vele hogy mi az amit el is tudunk érni. Tudod az okos nőkkel kell vigyázni, akik tudják mire képesek, mert tudják magukról h erősek h különlegesek... Kaphatsz ilyen nőt, ha ügyes vagy, ha van olyan értéked amivel megtudod tartani. (ÉS itt nem a pénzről, a házról a kocsiról, vagy bármi érdekbeli dologról beszélek!)

Mert vannak ilyen Nők... csak nem olyan könnyen kapható, észrevehető mint egy könnyebb vérű nőcske...

(7dik válaszoló voltam)

2012. ápr. 14. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!