Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerkedni nem bulizós csajokkal?
Állatmenhelyekre önkéntesnek főleg lányok járnak ki, általában hétvégén. Aki ilyen szinten jószívű és toleráns, hogy a szabadidejében árva állatokon segít, etet-itat, takarít, sétáltat stb., az általában barátnak is jó, én legalábbis sok jó embert megismertem, amikor egy nagyvárosban tanultam, és kijártam a helyi menhelyre. Emellett kutyasuliban is több a lány megfigyeléseim szerint, főleg a kutyaoviban, alaptanfolyamon.
A többi, ismerkedésre is alkalmas hely: hagyományőrző jellegű rendezvények, táborok, túrák, önvédelmi tanfolyam, lovasnapok/lovarda, úszástanfolyam, cserkészet, könyvtár, iskolai szakkör vagy tábor, falmászás stb. Az fontos, hogy legyen valami közös hobbitok, érdeklődésetek! Aki sportol, az általában káros szokásoktól is mentes.
Én egy katonai hagyományőrző egyesület táborán, túráin ismertem meg a vőlegényem, már négy éve vagyunk együtt, idén szeretnénk összeházasodni :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!