Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van abban valami, hogy ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van abban valami, hogy ez az oldal teszi nőgyűlölővé a férfiakat?

Figyelt kérdés
Legalábis igen-igen nagymértékben hozzájárul.

2018. ápr. 13. 00:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Igen van benne valami, ha nem értesz egyet néhány megmondó csajszival az oldalon, már rád is sütik, hogy egy nőgyűlölő féreg vagy!

Számtalan esetben rám is elsütötték már ezt az aduászt:

1. Írtam, hogy egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell. (Én balga tudatlan, ilyent mertem írni)

2. Javasoltam egy kérdésnél, hogy ne küldözgessen pénzt egy netes társkeresőn megismert nőnek, akivel még nem is találkozott, mert csak leakarja húzni. (Itt kaptam 57 db privát anyázó szöveget, melyről sütött mekkora nőgyűlölő vagyok :) )

3. Leírtam netes társkeresős történeteimet, az egyik nagyon szúrta a nagyérdemű közönség szemét, miszerint a kislányról kiderült élőben bizony 60 kg-al nehezebb a megadottnál. (Kiderült, hogy a nőgyűlöleten kívül még felszínes gyökér és bunkó paraszt is vagyok)

4. Kulcs-zár randim jól sikerült, de a hölgynek nem tetszett a kocsim és elküldött a bús büdös p***ba, én pedig voltam olyan paraszt, hogy ezt lemertem egy kérdés alá írni. (0% és a tucatnyi levél, hozzászólás még engem is meggyőzött, hogy pénzéhesnek nézem a nőket, mert nőgyűlölő vagyok)

5. Leírtam, hogy a szomszéd gyerekeivel feküdt le a párom, ezért kitettem a házamból, de adtam neki 1 hetet, rá hogy találjon albérletet, mivel volt 1 gyereke és nem akartam utcára tenni őket. (Itt is jött a sok sallang, ha nem lennék nőgyűlölő nem k***rt volna félre...)

6. Kicsit unom, hogy kihasználnak ezért randin javaslom, hogy külön fizessük a dolgainkat, időközben az oldalnak hála kiderült, ilyent csak egy nőgyűlölő tesz!

Még lehetne sorolni!

2018. ápr. 13. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
77%
Engem a valóság tett azzá, nem ez az oldal.
2018. ápr. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!