Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek segít ez az oldal a társkeresésben, vagy miért jártok ide olyan sokan?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 01:21
1/11 anonim válasza:
“Megol a nyugalom, nyomaszt az unalom”
2/11 anonim válasza:
Nevetes. ujabb pucer nemi szerv privatban.
N/35
3/11 anonim válasza:
Unaloműző.Nem ismerkedni járok ide.
4/11 anonim válasza:
Többnyire unalom ellen.
És amikor azt hiszem, hogy az én életem esetleg elcseszett, megnyugtat amikor itt elkezdek olvasgatni, hogy sokkal elcseszettebb életű emberek is vannak.
5/11 anonim válasza:
Kíváncsiság.3 évig voltam társkereső...már 3 éve van párom, csak kíváncsi vagyok ugyan az megy e mint régebben.
6/11 anonim válasza:
nekem feszültségoldó. észrevettem, akkor töltöm itt az időmet, hogyha valami gáz van, és nem akarok rá gondolni.
7/11 anonim válasza:
#3:
Éhes disznó, makkal álmodik! :D
8/11 anonim válasza:
Én azért jöttem ide úgy 4 évvel ezelőtt, hogy valami pozitivitást szedjek össze, hogy sikersztorikat olvassak és hogy elhiggyem, nem késő még nekem sem.
Na, négy évvel később ugyanúgy magányos vagyok, szűz vagyok, és a "mókás" az, hogy sikersztorikat se olvastam soha. Úgyhogy azóta panaszkodni járok ide csak, mert élőben nincs kinek elmondanom (és nem is mondanám el akkor se, ha lenne kinek), itt meg kiírom magamból és fél fokkal jobban érzem magam utána.
9/11 anonim válasza:
Nőként önértékelési zavarban szenvedtem, meg voltak dolgok, amikkel kapcsolatban bizonytalan voltam. Az oldal olvasgatása és az időnkénti válaszolás lényegében helyretette mindkét problémámat, ráadásul úgy, hogy nem lendültem át a másik végletbe. Ugyanis ha valaki el van magától telve, az azt jelenti, hogy az önértékelési probléma ugyanúgy fennáll, csak "el van takarva".
10/11 anonim válasza:
Nem segít, csak érdekel, hogy milyen társadalmi problémák vannak még az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!