Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok férfi udvarol nekem, mégis szingli vagyok?
A munkahelyemen rengetek férfi vesz körül.
Naponta körbeudvarolnak, csokit és apró ajándékokat adnak nekem...és sokszor zavarbaejtöen körbeugrálnak.
A korosztály igen változatos.
De nem értem, mert nem hogy egy randiig nem jutunk el, de még a kezemet sem fogják meg.
Szóval az "egyéjszakàs csaj vagy" megjegyzésektöl kíméljetek!
Szóval, hogy van az hogy sok férfi ideáljába beletartozom, udvarolnak és bókolnak, mégis még mindig szingli vagyok.27N
Na figyelj.
A kapcsolódás menete három nagyon egyszerű lépésben:
1.Szemkontaktus
2.Mosoly
3.Érintés
Ezekből tudja a másik, hogy nem csak udvariaskodsz.
Valószínűleg van benned valami hiba, ami időközben taszítja a pasikat. :)
Erre megadtól kell rájönnöd. Pl. nekem hiába szép és tetszik valaki, ha buta, mint a segg és csak a zsebkutyájáról képes beszélni. :D
Rendben a 3pontot észben tartom :))
Nem vagyok buta :D
Söt pont azt szeretik bennem, hogy velem bármiröl és bármeddig el lehet beszélgetni. :D
Legyen az autóktól kezdve a motorokon át a munkán keresztül egészen a hétköznapi dolgokig.
A poénommal sincsen baj.
Oké szabadszájú vagyok ezt beismerem és eléggé oltogató is olykor.
Lehet ez a baj??
Valószínűleg mindegyikkel ugyanolyan kedves vagy ezért egyik sem érzi, hogy akarnál tőle valamit.
Velem is rendszeresen ugyanilyenek a férfiak, mint veled, túl mondjuk nem licitálják egymást, de ugyanilyen "úriember" módjára próbálkoznak. Engem se hívtak el és gondolom pont azért, mert az összes érezte rajtam, hogy "nagyon köszönöm a kedvességet feldobtad a napomat, de ennél többet nem szeretnék. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!