Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szégyellem, h szegény vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem, h szegény vagyok és ezáltal észrevehetetlen a lányok számára. Hogy mászhatnék ki a gödörből? 25f

Figyelt kérdés

bátortalan + naiv természetemből és az aluliskolázottságomból fakadóan ( 8 ált+3 év szakmunkás, de ott hagytam a sulit mert el kellett mennem dolgozni fiatalon ) világéletembe tróger munkákat végeztem amik sajnos sose voltak megfizetve.. a munkahelyeimen általában én voltam mindig a konténer tologató, a fűnyiró, a talicskás, a beton keverő, a tégla hordó, az anyagmozgató tudjátok a megbecsülést sosem kapó cs-cska akit mindenki ugráltat..

12 órán keresztül szét vagyok hajszolva és ha kell ha nem fenyegetőznek leszidnak megaláznak nevetnek..még jol viselem mert én is nevetek magamon h ez jutott nekem de már egyre kevésbé..mind ezek mellett a fizetés se sok..bele vagyok fásúlva az életbe, nincs kedvem élni..

mivel sehonnan se kapok pozitiv visszajelzést elismerést, amikből tudnék épitkezni, semmi magabiztosságom sincs....a lányoknál igy esélyem sincs..egyedül vagyok egyedül élek szerényen..de nemsokat tudok félre rakni se..szégyellem a helyzetemet de nem tudok semerre se elmozdulni..

mit tanácsoltok nekem mit csináljak?? mit csinálnátok a helyembe??

2018. ápr. 10. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Vannak ingyenes tanfolyamok.

Amiket csinálsz betonkeverés...is lehet profi szinten csinálni. Lehetsz profi talicskatoló,betonkeverő,téglahordó is. Mindennek megvan a maga fortélya.

2018. ápr. 10. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menj el 8 órára egy gyárba,ezerszer jobban jársz,túl se hajszolod magad,és már elég jók ott a fizetések.
2018. ápr. 10. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Na haver....kezet foghatunk.

En is mindig az alja segedmunkakat fogom ki. Bar en a betonkeverest az asast elegge profi szintre emeltem. De 18 eves korom ota vagyok ebben, meguntam, hanyok, undorodok mar ettol ha meghallom, hogy epitkezes mar hanyok, elmegy az eletkedvem, ma is annyi betont kellett keverjek mint a szar, mar ledobtam a k**a lapatot a f**ba. Meg elviselni a sok alkoholista komuvest. Meg azt a rohadek fonokot, de eskuszom holnap ugy szajbaverem hogy ott esik ossze!!! A fejere huzom sitteszsakot!!!

Hagyom a ge**be ezt a szar munkat.

Elmegyek egy gyarba es inkabb ulok egesz nap, normalisan tisztan, mint egesz nap a szarban meg a mocsokban hulla faradasagig kidolgozni a belem. Utalom a gyarakat mert nem szeretem ha bevagyok zarva, de mar leszarom. Szoval vallts. Ujra kell kezdeni mindent. Az elso lepes meg az, hogy szakitani kell a jelen helyezettel....

2018. ápr. 10. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne tedd.

Lásd be, nincs összefűggés.

2018. ápr. 10. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

#3-as vagyok.

Amigy nekm voltak egyetemet vegzett baratnoim is. Oket nem zavarta, hogy ilyen minkat vegzek, mert tul lattak a sablonos roghozkotott dolgokon. Azert szoltak, hogy “nem akarsz mas munkat vegezni?” Mert lattak, hogy fizikalilag totalisan tonkretesz. De nagyon nagy szakadekok teremtek bennem, kissebbsegi komplexus...stb. Szoval vannak nornalis lanyok akik elfogadjak ezt, ezt a helyzetet, de a logikus gondolkodas kovetkeztetest ad arra, hogy hosszu tavon kicsinalja az embert. Most en ott tartok, hogy annyira leamortizalodtam ebben az egeszben, hogy nem is akarok most baratnot. Majd ha jobban lettem es lesz normalis munkam, lesz egy kis egzisztenciam, majd akkor...de holnap ugy kitutom azt a kocsog fonokot..aztan majd pihenek egy kicsit, es jovo honapban elmegyek egy gyarba. 26/f

2018. ápr. 10. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Elmész pénzt keresni, nem nyávogsz meg sajnáltatod itt magad.
2018. ápr. 10. 18:23
 7/10 anonim válasza:
100%

Pincèrkedès, szàllodai recepciòs, szakàcskodàs?

Ezekhez tanulni kell, de nem tudnàtok vàltani?

Vagy az anyagi okok nem engedik?

Megèrtem amùgy, nagyon nehèz:/

2018. ápr. 10. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Elmész egy költöztető céghez cipekedni, sokat lehet vele keresni. Ne add fel. Később, ha van rá igényed, estin leérettségizhetsz.
2018. ápr. 10. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden probléma megoldásának első fázisa a felismerés nos itt megtörtént. Második a megoldás (elmeleti)kidolgozása. Kérdésed kezdetnek jó. 10ből 9sorstársad nem jut el eddig sem. Helyedben B C jogsit is számìtásba venném lehetőségként. Balaton környékére nyárra keresnek kisegîtőket éjszaki helyekre. Ja a jövő top szakmája a villany motor tekercselő lesz.
2018. ápr. 10. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Autóipari gyárakba megkeresel 150-200 ezret. Indítanak targonca tanfolyamokat is. Ha a környékeden nincs akkor keress munkaközvetítőt adnak ingyen szállást és félre tudod rakni sokat.
2018. ápr. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!