Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A többségnél valóban kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többségnél valóban kizáró ok lenne, ha egy lány nagyon szegény?

Figyelt kérdés

Ez most elméleti kérdés, de voltam én is ilyen helyzetben (azóta már rendben vagyok).

Ha mondjuk annyira szegény, hogy nincsenek rendes ruhái, ami van, az szakadt/varrott. Tehát egy pár cipő, egy farmer, 2-3 póló.

Laknia van hol, víz és fűtés elérhető (ha a melegvíz korlátozott is), élelmiszer alapszinten kis mennyiségben szintén.

Ha mondjuk tanul és diákmunkás, vagy mondjuk dolgozik, de a szüleit meg a kiskorú testvéreit tartja el, szóval nem lusta és "jó nekem így", hanem komolyabb oka van.

Ha amugy tiszta és igényes magára (tehát fésülködik, fürdik).

Illetve egyébként se hülye, művelt, olvasott, értelmes.

19-22 közti korban

2018. jan. 14. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyunk egy korosztály, de szerintem a szegénység a te korodban nem kizáró ok.

Van barátom, aki igazi vályogházas, kinti WC-s családból jött, és most vezető beosztású egy multinál.

A kérdés inkább az, hogy elfogadja e a szegénységet, vagy próbál tenni ellene.

Egy 20 éves emberből még bármi lehet.

Az másik kérdés, hogy én már elmúltam 35, egy korombeli nőnél ez már lehet probléma, mert gyakorlatilag semmiben nem tud partnerem lenni, vagy én fogok mindent, de tényleg mindent fizetni, vagy ülünk otthon folyamatosan, mert ő egy nyaralást nem engedhet meg magának.

Szerintem az ambíció fontosabb, mint a vagyon, én színesebben választanék egy elhivatott, magát képző szegény nőt, mint valakit aki a szülei által gazdag, de egy bizonyos kor után már nem árt, ha nem csak álmai vannak, hanem le is tett valamit az asztalra (ahogy ugyanezt a nők is elvárják a férfiaktól).

2018. jan. 14. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Anyagi helyzete nem befolyásolná a hozzáállásomat amennyiben a lány személyisége rendben van, emberséges, helyes értékrenddel rendelkezik vannak céljai és feltételezhetően nem dohányzik, nem jár bulizgatni állandóan ami még jobban lehozná az életről.

Akár még pozitívan is kilehet jönni az egészből, hiszen jobban megbecsüli a dolgokat.

2018. jan. 14. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Abban a korban egyáltalán nem lenne gond, mert nem tehet róla, hogy hova született, viszont még sokat ki tud hozni, ha van hozzá elég ambíciója és akarata. Pl ahogy te is írtad, már rendbe jöttél.
2018. jan. 14. 12:58
 4/6 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem igen az lenne nézd ezt a mai korosztályt és egyértelmű a válasz számomra nem lenne az de ez a korosztály nem az mint az enyém volt anno . 38f
2018. jan. 14. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Az aranyásó kifejezést eddig hány nőre és hány férfire hallottad? Nos, nem véletlenül. A férfiak többségét teljesen hidegen hagyja, hogy mennyi pénzed van. A nőknél érdekel jó párat.
2018. jan. 14. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, nálunk a főnököm titkárnője volt ilyen lányka, mint amilyenről kérdeztél, akkor volt 19 éves. Szép és ápolt, de nagyon szegény (apja bűnöző és börtönben, anyja alkesz, önkoris szükséglakásban éltek az anyjával és a kisöccsével). Összejött egy kollegámmal, 26 éves sráccal, minden probléma nélkül betette a seggecskéjét a jólétbe (srácnak lakása van), és innentől ugrott pár szintet, vissza se néz. Amúgy jól megvannak, gyerekeik is lettek, szóval van kiút.
2018. jan. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!