Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, gondot okozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszindulatúbb kérdése:

Lányok/nők, gondot okozna nektek, ha a számotokra rokonszenves férfinak hasonlóan bibircsókos arca lenne, mint ami a képen látszik?

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 9. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Hiányos fogsorral együtt klassz párosítás lehet.
2018. ápr. 9. 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem unod még, kérdező?

Ennyire szánalmas és sz..r életed van, hogy ilyen b..romságokat kérdezel?

Inkább menj ki a földre kapálni, azzal sokkal többet érsz!

2018. ápr. 9. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
HAha! Filmkiller.
2018. ápr. 9. 21:14
 4/12 A kérdező kommentje:
#2: Már felkapáltam. Lesz sok paprikám.
2018. ápr. 9. 21:17
 5/12 Skaiiripa ***** válasza:
82%
Csak akkor, ha A legrosszindulatúbbnak hívják.
2018. ápr. 9. 21:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

És nem is akarod leszedetni?

Nekem is volt az arcomon, nem ilyen, mint neked, de egy anyajegy, amit leszedettem, mivel a bőrgyógyász javasolta. Ezek az elváltozások nagyobb eséllyel rákosodhatnak el.

Így ha nem is esztétikai célból, én mindenképpen javasolnám neked, hogy nézesd meg bőrgyógyásszal, aki majd tanácsot ad neked, hogy érdemes lenne-e eltávolíttatni neked is.

Egyébként őszintén szólva, nem tetszik, de nem tudom megmondani, hogy mennyire tudnám figyelmen kívül hagyni. Ha össze is jönnék olyannal, akinek hasonló elváltozás van az arcán, mindenképpen javasolnám, hogy távolíttassa el. És ezért nevezhetsz nyugodtan felszínesnek.

2018. ápr. 9. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
te még élsz?
2018. ápr. 9. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég ronda. De bőrgyógyászaton ingyen leszedik.
2018. ápr. 9. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem szedeti le, akkor igen.
2018. ápr. 9. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Éjfélre ha összerakjuk az összes képet, akkor kijön a csávó egész teste :D Gyk puzzle.
2018. ápr. 9. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!