Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi alapján húzódik meg az a határ, ahol hiába lehet valaki rokonszenves, jófej, jóban vagytok vele, mégsem tudnátok vele elképzelni semmit?
A nős, az elég konkrét ok és teljesen természetes, nem pont így értettem :D
Aki leírta a nők működését, azzal nem teljesen értek egyet, van aki így működik, de nem hiszem hogy mindenki, lehet férfi is ilyen. Inkább egyénfüggő, hogy valaki kapcsolatra éhes-e egy szimpatikus és neki tetsző emberrel, vagy inkább csak a sorstól várja, hogy fordulatként keresse meg a varázslattal.
Nyilván volt oka, hogy kiírtam a kérdést és benne vagyok egy ilyen helyzetben, amiről nem hiszem hogy jó ötlet lenne akár csak elmondani is bármikor. De majd elmúlik.
Amikor ismerkedtem a mostani elettarsammal, o nem jott be. De mindig jol elviccelodtunk es nagyon jol ereztuk magunkat egymassal minden talalkozasnal. Rajongott ertem, nekem ez nagyon imponalt. Ugy voltam vele, hogy jol erzem magam vele, ez eleg nekem. Amikor jo ido elteltevel szexeltunk, teljesen rakkattantam. Szoval azota tisztara kikeszulok, amelyik nap nincs szex. Jol megvagyunk es egyutt elunk. Sok kozos programot csinalunk.
Szoval vegre olyan pasim van, akit az osztoneim valasztottak, nem az eszem meg a kulsosegek szerint. Hallottam egy musorban, h osztonosen valasszunk part. Igazuk volt. Rajottem, hogy elotte nem is volt hozzaillo pasim.
N
7-es vagyok: Szoval nekem nem jott be, nem tudtam elkepzelni, hogy megcsokoljam vagy szexeljunk.
Igy azt tanacsolom, h lazan talalkozz a lannyal, akinek nem jossz be. Nagy esellyel Rad kattan. Legy turelmes. A turelmed es a hit onmagadban varazserovel hat a nokre.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!