Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a határ a "könyvtárosnő" és a "r*banc" között?
Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak véleménye érdekelne. Úgy értesültem, hogy egy nőnek meg kell találnia az egyensúlyt, az arany középutat a r*banc és a könyvtárosnő stílus/viselkedési norma között. Mégis hogy néz ki, miben nyilvánul meg ez az arany középút férfi szemmel nézve?
20/L
2014. okt. 29. 23:17
1/14 anonim válasza:
1. nem fekszik le más férfiakkal a párkapcsolatban
2. nem fekszik le más nőkkel a párkapcsolatban
azt hiszem, ennyi
2/14 anonim válasza:
Abban, h nem fekszik le minden jött-menttel. KB ennyit jelent.
3/14 anonim válasza:
Mi ez a könyvtárosnő ? Én ezt most hallom elsőnek.
A r_banc az akinek mindegy mikor és kivel, megcsal, hazudik pénzre megy, szívtelen, hűtlen, buta.
4/14 anonim válasza:
Szerintem egy emberrel tud akár durván (ribi) módjára is viselkedni. De hűséges.
5/14 anonim válasza:
A szexben ne legyenek korlátok és határok,,
egyébként én voltam csendes,visszahúzódó könyvtáros nővel,nagyon,nagyon perverz volt a szexben,szerencsére .. :) 35F
6/14 anonim válasza:
Egy ilyen könyvtárosnőt dobjatok már nekem...
7/14 anonim válasza:
Nekem a Vadkanok c. film jutott most eszembe.
8/14 anonim válasza:
nem csak kapcsolatban, hanem kapcsolaton kívül... 1szer 1szer előfordulhat... de, hogy azért vesz fel miniszoknyát, hogy valaki megfektesse, az gusztustalan (mondjuk melyik az a pali, aki szingli, és kihagyná... de belőlük csak ribi lesz, nem tisztelt barátnő)... a lényeg, hogy mondjuk elmegy bulizni, de egy férfi kedvéért vesz fel kivágott felsőt, vagy rövidebb szoknyát(nem az az egy férfi miatt, akit az nap ismert meg), nem az összes miatt. olyan legyen, hogy azért tartsa meg a magánügyeit(ne mondja el kivel mikor volt, ha egyáltalán emlékszik rá, ne legyen közhír, hogy tegnap este mivel elégítette ki magát, ne beszéljen olyan dolgokról, amik a hálóban történnek... semmi, "a pasimnak EKKORA van" semmi "úgy lenyeltem"... most nagyon a legaljához írtam, de ha megközelíti valaki ezt, az... elég rosszfelé halad. az ilyeneket épeszű ember nem veszi semmibe... de ha már felmerült benned ez a kérdés, úgy gondolom te nem vagy az. u.i.: nem akarok senki felett ítéletet mondani, ez egy személyes vélemény. és a titoktartási dolg persze az, hogy a legmegbízhatóbb barátnőinek, mondja el maximum, ne olyanoknak, akik biztos kikotyogják.
9/14 anonim válasza:
ja igen. a hálószobában pedig nyugodtan ribiskedjen. ha egy normális hapsija van, megbecsüli...
10/14 anonim válasza:
A könyvtárosnőről nekem az jut eszembe, hogy inkább a könyveket nyitogatja, mint a lábait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!