Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 167 cm-s,50 kg-os fiú esélytelen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

167 cm-s,50 kg-os fiú esélytelen?

Figyelt kérdés
Hamarosan 19 éves leszek, de még nem volt párkapcsolatom. Állítólag arca nem vagyok csúnya, van aki pl. kifejezetten helyesnek tart, de ilyen "kisfiús" testalkattal nagyon nagy hendikeppel indulok a lányoknál?

2018. ápr. 6. 10:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én elismerem, hogy ez a testalkat nem ideális, de páran szerintem elég magas lovon ülnek. A 167 cm-hez milyen 80 kg-ról beszéltek? Ha egy 10-es rám jönne, na akkor lennék ideális testalkatú. Nehogy már Stallonét kelljen csinálnia az embernek magából ahhoz, hogy leálljon vele egy csinosabb nő. Amennyiben itt tart a női társadalom, akkor inkább köszönöm szarok az egészre. Ez is tipikus gyúrós duma, hogy ők előbb betudnak csajozni. Itt nyilván nem én vagyok a mérce, de szerintem ha adott 1 170-es jóképű pasi egy 65-70 kg-val, miért lenne kevesebb esélye, mint egy ugyanekkora, de köpcös faszinak? Inkább csak még alacsonyabbnak tűnnek a kicsi, kigyúrt férfiak.
2018. ápr. 6. 22:47
 22/26 anonim ***** válasza:
47%

Pedig egy csinosabb nõ hamarabb köt ki mi àgyunkba kérdezõ hidd el.

Sõt olyan is volt,hogy a vékony sràcot úgy elzavarta a csaj,hogy hihetetlen.

Úgyhogy ha csinos nõt akarsz akire beindulsz ideje menj edzeni,amúgy 60kg is lóf..z egy férfinak,ezt nõk mondjàk.

Nem tekinti férfinek.

Azt is elhiheted,sokkal több esélyünk van kisportolt testtel.

Nekem volt olyan,hogy a csaj randizott egy sràccal velem elsõ randin àgy volt a vége.

2018. ápr. 6. 22:59
 23/26 anonim ***** válasza:
35%

ŰRelatív hog kinek mi a csinos,top nő :D

Lehet h ennek az,másiknak amaz

2018. ápr. 6. 23:36
 24/26 anonim ***** válasza:
54%

annyit azért hozzáfűznék, hogy ez nem egységes....

Azért ki ne találjuk már, hogy 1000 nőből 1000 nőnek "leesik a bugyija" egy "jó pasitól= jelentsen ez bármit is :-) Mivel Ilonkának jó pasi, Zsuzsinak átlagos, Fruzsi meg össze hányta magát látványtól...Fruzsinál élből tré, Zsuzsi esetleg szóba áll vele...Ilonka meg már elélvezett 6X!

Kinek mi :-)

2018. ápr. 7. 12:06
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok pici vékony nő is van, közöttük is keresgélj, szerintem még kg-ban rakódni fog rád az évek alatt, nem maradsz ilyen vékony és örülj neki, előnyben vagy azzal szemben aki már elhízott vagy affelé tart.
2018. ápr. 7. 12:51
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisportolt test semmit nem ér megfelelő anyagiak nélkül. Legyél gazdag, és akkor garantáltan lesz szexis barátnőd.
2018. ápr. 13. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!