Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 167 cm-s,50 kg-os fiú esélytelen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

167 cm-s,50 kg-os fiú esélytelen?

Figyelt kérdés
Hamarosan 19 éves leszek, de még nem volt párkapcsolatom. Állítólag arca nem vagyok csúnya, van aki pl. kifejezetten helyesnek tart, de ilyen "kisfiús" testalkattal nagyon nagy hendikeppel indulok a lányoknál?

2018. ápr. 6. 10:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Esélyed természetesen még így is van, de az nem mindegy mire. Ebben a formában tényleg csak valami nagyon reményvesztett alja csajt tudnál felszedni, de ahhoz is kellene valami plusz, amivel a figyelmét megragadod (tökös személyiség, hajlandó vagy a mozgó ATM-je lenni, szexéhség természetesen nagy farokkal). Ha egy fokkal normálisabb átlagos külsejű csajt szeretnél magadnak, akkor első körben irány a kondi és cél a +20 kg. Második körben pedig karrierépítés (egyetem->diploma->min.300-400k fizetés). És ha ez mind teljesül, akkor már van valamennyi esélyed egy (szigorúan!) pici csajszira (kb.158 alatt), mert a 167 akkor sem lenne elég az átlagos magasságú lányok körében, ha jellem/egzisztencia tekintetében a top lennél. A nők általában tőlük min. +10 centivel magasabb pasit tolerálnak, úgy hogy azért a 175-öt is eléri. Ha ennek nem tudsz eleget tenni, akkor kompenzálni kell más téren.
2018. ápr. 6. 14:10
 12/26 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó nagyon jól írja.

Ebben a formában talán valami senkinek sem kellő elhízott csajt talán fel tudsz szedni,de még az is necces.

1. Irány edzeni heti 5,szedjél fel +30-40kg-ot

2. Piacképes normális szakma, amivel jólétet tudsz magadnak biztosítani

3. Belső játék fejlesztés

4. Vonzó ruhatár

2018. ápr. 6. 14:33
 13/26 anonim ***** válasza:
Miért nem jársz el edzeni,ha tudnál segíteni vele a helyzeten.Az egy dolog,hogy alacsonyabb vagy az átlagnál,de azért még edzeni nem tilos.
2018. ápr. 6. 15:04
 14/26 anonim ***** válasza:

#12: "szedjél fel +30-40kg-ot"

Azért a 40 kg kicsit erős kijelentés, nem? 19 éves és gondolom nem az utóbbi fél évben fogyott le 50 kilóra. Márpedig akkor szinte biztos, hogy genetikailag ilyen alkat és a csontozata is ennek megfelelően fejlődött ki a serdülőkora alatt, ami 40 kg izmot egyszerűen nem bírna el. Nekem is van ilyen cingár siklóalkatú ismerősöm, aki 50 kilónál határozta el, hogy kipattintja magát. Állandóan zabált (sokszor a hányinger ellenére), rápörgött a céljára, de 80 kilónál feljebb már nem tudta magát tornázni (168 centi mellé), mert ízületi/testtartásbeli gondok jelentek meg, hiszen a csontozata nem bírta és nem ehhez fejlődött ki. Most ilyen Bruce Lee kaliberű szálkásan sportos alkata van. De a csajoknak sztem az is simán be fog jönni ilyen 68-74 kilóval. Azért csak 167 centi a kérdező, nem 175. Persze minden esetben apró petite csajoknál kell próbálkoznia, mert a magassága eléggé korlátozza a lehetőségeit.

2018. ápr. 6. 15:11
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

azért a 11-es kissé elvan tájolva :-)

én sem vagyok magas...de az összes nőm velem egy magas volt vagy magasabb! A feleségem is egy magas velem....milyen + 10cm? :-) Magasságom ellenére rendszeresen csajoztam sikerrel, egy éjszakáztam, mert sz@rtam a magasságomra és a csajokat sem érdekelte...de aki beszopja ezt a mítoszt az csak keseredjen!

ja és nincs 800 ezres fizetésem sem és kigyúrt álladék sem vagyok...:-)

2018. ápr. 6. 16:16
 16/26 anonim ***** válasza:
8%

15-os csak nem mindegy,hogy milyen nőkkel.

11-es jól írta.

Azért ha lejönnél velünk kisportoltakkal egy buli helyre,szépen felöltözve nem tudnál labdába rúgni egy top csajnál,mert mi tudnánk elvinni.

2018. ápr. 6. 16:25
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez nem kisfiús alkat. Szerintem még talán egy pici plusz kiló is van rajtad. A macis az már jobb, mint az egyszálbél, de azért ne hízz el. Fogadd el így magad, ez genetika, te ilyen lettél, azt kész. Egyébként nem gondolnám esélytelennek.
2018. ápr. 6. 16:40
 18/26 anonim ***** válasza:

#16: "15-os csak nem mindegy,hogy milyen nőkkel."

Igen, nagyon bírom ezt a retorikát itt a gyk-n, hogy ismerek ilyen-olyan kopasz/félszemű/hobbit/féllábú/jabba külsejű férfit, aki x éve boldogan él a feleségével csak éppen elképzelésünk sincs, hogy mégis ki lehet az az illető (de sokszor jobb is nem belegondolni).

Kedves hölgyek és urak! Ha eddig nem lett volna egyértelmű. A gyk-s (meg en bloc a való életben is) társkeresési problémával küzdő pasik 80%-a min. átlagos külsejű lányokra vágyik. Nagyjából erre gondolok (és akkor még elég polkorrekt voltam): [link]

Alacsony és sovány pasiként én is bármikor össze tudnék szedni valakit csak abban nem lenne köszönet. Autót sem úgy tervezel venni, hogy akkor spóroljunk össze valamennyi pénzt 2 hónap alatt egy Ladára, hanem 3 évig gyűjtögetek és veszek legalább egy használt pár éves VW Passat-ot.

2018. ápr. 6. 16:42
 19/26 anonim ***** válasza:
8%

,,Alacsony és sovány pasiként én is bármikor össze tudnék szedni valakit csak abban nem lenne köszönet."

Pontosan így van.

Össze lehet szedni csak kérdés milyen nőket.

Biztos nem a csinos szexi alakú nőies nőket akire ránézel és egyből áll a műszer,hanem ha nem fejleszti magát ember fia,nincs legalább 80kg akkor max olyan nőkkel jöhet össze ami jut,dagadékok példéául vagy ezek a hátizsákos farmer pólós semmilyen nők.

2018. ápr. 6. 16:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom amit a #9 es. Egyértelműen a pici, vékonyat választanám.
2018. ápr. 6. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!