Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés ilyen "adottságokkal" nagyon esélytelen?
Levelezőn állok az informatikusi diploma előtt. A programozás, szoftver fejlesztés nem igazán az erősségem, bár ugye alap szinten értek hozzá, de nem is vonz.
Inkább a UI és UX designer pozíciókkal szemezek, mert a grafikai programokban otthon vagyok és egyik-másik pixelvarázslóval több éves (~10 év) tapasztalatom is van grafikai tervezőként.
A műszaki rajzhoz is értek, bár erről okleveles papírom nincs, de tanultam a 3D tervezéssel együtt, utóbbit főleg autodidaktaként.
Jelenleg nem a szakmámban dolgozok egyelőre, mert gyakornoki helyekhez nappali jogviszonyt kérnek, ráadásul vidéken 0 lehetőség, Budapesten meg egyedül egy albérletben a gyakornoki fizetés az albérletre kevés lenne. Szakmai tapasztalat meg ugye 0.0 az informatikában.
Legutóbbi pár randimon főleg olyan nőkkel ismerkedtem, akiken kis felesleg van, vagy a ducibb kategória, mivel az ülőmunka miatt és hogy a sportok 80%-át különböző problémák miatt nem tudom űzni, nekem sincs kockahasam és nem vagyok kigyúrva, így a karcsúbb nők eleve kilőve.
Külsőleg a kicsit visszafogottabb nőket szoktam megcélozni, mert aki szolizik vagy jobban követi a divatot, azt tudom, hogy a havi nettó 5-600 000 fizetés is kevés lenne hozzá, és ott azért még nem tartok. (Egyik legjobb barátom tart kb. havi 400-430 000 nettónál Projectvezető java fejlesztőként kb. 7 év szakmai háttérrel.)
Nekem jelenleg 270 körüli nettó van + mellékes "maszek" munkák havonta. (Albérlet és rezsi + megélhetés lejön ebből!!!)
Többször futottam bele mégis mostanában olyan nőkbe, akiknek miután facebook-on bejelöltük egymást, olyanok voltak kitéve: "Olyan pasi nem kell, aki nem gyúr minden nap!" meg ilyenek, pedig ő sem volt az a tipikus fitnessz"gebe".
Arról nem is beszélve, hogy legutóbb mikor a 2. randin felajánlottam, hogy hazaviszem, mikor meglátta az autómat, azt mondta, inkább hív egy taxit (egy 17 éves Fiatom van).
Plusz ma nemrég írtam rá társkeresőn egy lányra, akitől megkaptam, miután a beszélgetésnél elmondtam, hogy informatikus diploma előtt állok, hogy: "Aki informatikusként nem a saját cégét vezeti, az egy férfinak is alig nevezhető lúzer." - és kilépett.
Szóval viszonylag sok randim végződött úgy, hogy az egzisztenciális hátteremet kifogásolták.
Ezek mellett azt már zárójelben is alig merem megemlíteni, hogy vonzódom a soft BDSM-hez, mint Domináns fél. Ráadásul ezt csakis párkapcsolatban tudnám elképzelni, mert sokkal nagyobb fokú feltétlen bizalom és kölcsönös tisztelet kell ehhez a műfajhoz, mint egy sima vanila szexhez. De ez csak az én véleményem.
Nem mellesleg partnernek olyan nőt keresnék, akivel lehet közös programokat szervezni, új élményeket szerezni, szereti a kultúrát, a színházat. Egy beszélgetésnél a divaton és a drogériákon kívül van más témája is, például nem baj, ha Michelangelo-t is meg lehet vele pendíteni! Bár én is tudok főzni - a visszajelzések alapján nem is olyan rosszul - , de ő is mozogjon otthonosan a konyhában.
És ami talán a legfontosabb, ne legyen tökéletes és ne is akarjon mindenáron az lenni, hiszen én sem vagyok az.
Annyira teljesíthetetlen igényeim vannak? Vagy tényleg ennyire esélytelen a jelenlegi hátteremmel a párkeresés?
(Ennyiből egyértelműen nem ismertek meg mélyebben, de vázlatos képet adhattam!)
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
29/F
Nem vagyok szűz, viszont 2 partnernél nem volt több. Az egy éjszakás kalandokra sosem voltam vevő, az utóbbi időben meg eléggé nehezen megy az ismerkedés. A fent leírt dolgok csak pár példa a tapasztalatokból.
Amiatt meg nem is vagyok igazán derűs, hogy bár dolgozok és viszonylag jól keresek, tudom, hogy informatikusként ennek a 2x-ét is megkereshetném, de már vagy 50 álláspályázatot beadtam informatikai helyekre, viszont mindenhonnan az a válasz: "Szakmai tapasztalat hiányában nem Önre esett a választás."
Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, mert tapasztalatom meg csak úgy lenne, ha valahol adnának esélyt megszerezni...
Utolsó: pont ez az, hogy nem ez kellene. Éppen ez az egyik oka, hogy nem kezdek karcsúbb, divatosabban öltözködő, szolis nőkkel, mert náluk alap a vastag bankszámla.
Viszont az eddigi randikon is ez volt a fő oka a sikertelenségnek, legalábbis ez jött le.
Éppen ez az egyik oka, hogy nem kezdek karcsúbb, divatosabban öltözködő, szolis nőkkel, mert náluk alap a vastag bankszámla.
Kikérem magamnak és a többi olyan nő nevében, akik karcsuak és szoliba is járnak! :D könyörgöm ne a buta csajokra koncentrálj már. Vagy tedd, de akkor ne nyafizz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!