Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés ilyen "adottságokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés ilyen "adottságokkal" nagyon esélytelen?

Figyelt kérdés

Levelezőn állok az informatikusi diploma előtt. A programozás, szoftver fejlesztés nem igazán az erősségem, bár ugye alap szinten értek hozzá, de nem is vonz.

Inkább a UI és UX designer pozíciókkal szemezek, mert a grafikai programokban otthon vagyok és egyik-másik pixelvarázslóval több éves (~10 év) tapasztalatom is van grafikai tervezőként.

A műszaki rajzhoz is értek, bár erről okleveles papírom nincs, de tanultam a 3D tervezéssel együtt, utóbbit főleg autodidaktaként.

Jelenleg nem a szakmámban dolgozok egyelőre, mert gyakornoki helyekhez nappali jogviszonyt kérnek, ráadásul vidéken 0 lehetőség, Budapesten meg egyedül egy albérletben a gyakornoki fizetés az albérletre kevés lenne. Szakmai tapasztalat meg ugye 0.0 az informatikában.

Legutóbbi pár randimon főleg olyan nőkkel ismerkedtem, akiken kis felesleg van, vagy a ducibb kategória, mivel az ülőmunka miatt és hogy a sportok 80%-át különböző problémák miatt nem tudom űzni, nekem sincs kockahasam és nem vagyok kigyúrva, így a karcsúbb nők eleve kilőve.

Külsőleg a kicsit visszafogottabb nőket szoktam megcélozni, mert aki szolizik vagy jobban követi a divatot, azt tudom, hogy a havi nettó 5-600 000 fizetés is kevés lenne hozzá, és ott azért még nem tartok. (Egyik legjobb barátom tart kb. havi 400-430 000 nettónál Projectvezető java fejlesztőként kb. 7 év szakmai háttérrel.)

Nekem jelenleg 270 körüli nettó van + mellékes "maszek" munkák havonta. (Albérlet és rezsi + megélhetés lejön ebből!!!)

Többször futottam bele mégis mostanában olyan nőkbe, akiknek miután facebook-on bejelöltük egymást, olyanok voltak kitéve: "Olyan pasi nem kell, aki nem gyúr minden nap!" meg ilyenek, pedig ő sem volt az a tipikus fitnessz"gebe".

Arról nem is beszélve, hogy legutóbb mikor a 2. randin felajánlottam, hogy hazaviszem, mikor meglátta az autómat, azt mondta, inkább hív egy taxit (egy 17 éves Fiatom van).

Plusz ma nemrég írtam rá társkeresőn egy lányra, akitől megkaptam, miután a beszélgetésnél elmondtam, hogy informatikus diploma előtt állok, hogy: "Aki informatikusként nem a saját cégét vezeti, az egy férfinak is alig nevezhető lúzer." - és kilépett.

Szóval viszonylag sok randim végződött úgy, hogy az egzisztenciális hátteremet kifogásolták.

Ezek mellett azt már zárójelben is alig merem megemlíteni, hogy vonzódom a soft BDSM-hez, mint Domináns fél. Ráadásul ezt csakis párkapcsolatban tudnám elképzelni, mert sokkal nagyobb fokú feltétlen bizalom és kölcsönös tisztelet kell ehhez a műfajhoz, mint egy sima vanila szexhez. De ez csak az én véleményem.

Nem mellesleg partnernek olyan nőt keresnék, akivel lehet közös programokat szervezni, új élményeket szerezni, szereti a kultúrát, a színházat. Egy beszélgetésnél a divaton és a drogériákon kívül van más témája is, például nem baj, ha Michelangelo-t is meg lehet vele pendíteni! Bár én is tudok főzni - a visszajelzések alapján nem is olyan rosszul - , de ő is mozogjon otthonosan a konyhában.

És ami talán a legfontosabb, ne legyen tökéletes és ne is akarjon mindenáron az lenni, hiszen én sem vagyok az.

Annyira teljesíthetetlen igényeim vannak? Vagy tényleg ennyire esélytelen a jelenlegi hátteremmel a párkeresés?

(Ennyiből egyértelműen nem ismertek meg mélyebben, de vázlatos képet adhattam!)

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

29/F

2018. febr. 4. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Sztem ne lődd ki a karcsú nőket en is az vagyok es mégis a macisabb pasik jonnek be. A fizeteseddel meg szerintem semmi baj nincs elég jol keresel az átlaghoz kepest az autod meg hogy regi fajta na bumm nekem.egy 33eves 2-es golfom van legalabb lehet tuningolni es egy regi szep autot hamarabb megneznek az utcán.. Sztem szimplán rossz helyen keresgélsz valamin változtass 26N
2018. febr. 4. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Te full autista vagy.
2018. febr. 4. 17:35
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
Nem tudom, hogy az "adottságok" alatt mit értesz, de a normális embereknél szerintem nem ezek szerepelnek az adott címszó alatt. Némi frusztrációt érzek benned, javasolnék egy online rontáslevételt. #ezotv
2018. febr. 4. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem itt csak veled van a baj és senki mással, így a leírtakból egy határozatlan, azt se tudom mit akarok alak lehetsz, aki a leírtak mögé rejtőzik és azt hiszi, hogy ez kell a nőknek... a fenét ez kell. Legyél megnyerő, jó kisugárzásod legyen, magabiztos legyél és nézz ki valahogy azért (akkor több az esélyed). Jól gondolom, hogy még talán szűz is vagy?
2018. febr. 4. 18:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szűz, viszont 2 partnernél nem volt több. Az egy éjszakás kalandokra sosem voltam vevő, az utóbbi időben meg eléggé nehezen megy az ismerkedés. A fent leírt dolgok csak pár példa a tapasztalatokból.

Amiatt meg nem is vagyok igazán derűs, hogy bár dolgozok és viszonylag jól keresek, tudom, hogy informatikusként ennek a 2x-ét is megkereshetném, de már vagy 50 álláspályázatot beadtam informatikai helyekre, viszont mindenhonnan az a válasz: "Szakmai tapasztalat hiányában nem Önre esett a választás."

Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, mert tapasztalatom meg csak úgy lenne, ha valahol adnának esélyt megszerezni...

2018. febr. 4. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire azt hiszed, hogy csak a pénzről szól a dolog, akkor még éretlen vagy a nőkhöz, hiába vagy 29 éves nem értesz hozzájuk. Te csak azt látod, hogy pénzzel kell valahogy megszerezni, de tudod mit , akit pénzzel fogsz megszerezni azt csak megveszed magadnak nem sokkal jobb, mint egy prosti...melletted lesz, addig míg el nem apad a pénz forrás vagy nem talál jobb partit nálad, mellette csal. Ez kell neked?
2018. febr. 4. 18:34
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: pont ez az, hogy nem ez kellene. Éppen ez az egyik oka, hogy nem kezdek karcsúbb, divatosabban öltözködő, szolis nőkkel, mert náluk alap a vastag bankszámla.

Viszont az eddigi randikon is ez volt a fő oka a sikertelenségnek, legalábbis ez jött le.

2018. febr. 4. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Éppen ez az egyik oka, hogy nem kezdek karcsúbb, divatosabban öltözködő, szolis nőkkel, mert náluk alap a vastag bankszámla.

Kikérem magamnak és a többi olyan nő nevében, akik karcsuak és szoliba is járnak! :D könyörgöm ne a buta csajokra koncentrálj már. Vagy tedd, de akkor ne nyafizz ;)

2018. febr. 4. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Menjél le Paksra kisugárzásét, majd ezek után rabolj ki egy-két bankot és után megveszed a nőket kilóra. :D
2018. febr. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!