Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak vissza a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza a jó csajok a társkeresőn már 5 éve, amikor nem vagyok csúnya, csak nagyon kerek holdvilág az arcképem?

Figyelt kérdés
Leadni pedig nem fogok az igényekből, mert pasi vagyok és nekünk a külső sokkal fontosabb, mint a nőknek...
2018. ápr. 5. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Milyen az a holdvilág arc? Csinálj előnyös profil képet :D
2018. ápr. 5. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:

A jó csajok nyilván tudnak válogatni és az ott regelt 1000 pasiból mind az 1000 ír nekik. Így 1) valszeg idejük sincs visszaírni, 2) ha van olyan, aki nálad jobb, és megüti a szintjüket, őt fogják választani.

Ha te nem adsz le az igényekből, akkor így jártál.

Amúgy meg a "jujjci, én pasi vagyok, és nekünk fontosabba a külső" a legnagyobb kamu, és igazából arra használják a pasik, hogy azzal takarózzanak, miért JÁR KI NEKIK a csinos, igényes, ápolt nő puszira. Nem, drágaság, a nőknek is van szemük meg ízlésük. Ha emiatt nem jön össze neked vki, legyél mérges a helyzetre, de a nőkre, mert nekik is joguk van olyannal összejönni, aki tetszik nekik.

2018. ápr. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!