Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna ha egy lány korán ráncosodna?
Persze, hogy van hatása. De nem ráncosít. Eltömítheti a pórusokat, száríthat, zsírosíthat, ha nem mosod le nap végén, árthat. A legtöbben van fényvédő, ami nagyon fontos a ráncok ellen, vannak bennük antioxidánsok, C-vitamin, hialuronsav.
Aki írta, hogy jó génjeim vannak: lehet, de ha jártam volna napozni, biztos vagyok benne, hogy most nekem sem sziával köszönne mindenki, hanem jó napottal. Az ablakon sem nézek ki SPF 50+ nélkül.
Csak annyira furcsa a logika, hogy ha valaki tanácsot kér, akkor nem létezik ránctalanító krém, nem létezik feszesítő krém, belülről kell ezeket kezelni, mozgással, evéssel. De a smink, amit felkensz, az rossz. Nem az UVA sugár, amiről ezer tanulmány van, hogy mennyire rossz, nem az alkohol, ami dehidratál, nem a cigi, ami elveszi az oxigént a bőrtől, nem a cukor, ami megbontja a kollagént, nem, az a kis ratyi smink az, amitől ráncosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!