Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket zavarna ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna ha egy lány korán ráncosodna?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a minap mikor a napfényben néztem magam, hogy ott a szám és az orrom körül (talán ezt nevezik nevető ráncnak) enyhén ráncos. Ami elég korai úgy gondolom, mivel még csak 21 éves vagyok. Szerintem a sok sminkeléstől. Tini korom óta rendszeresen sminkelek, de még hétvégén is, ha csak otthon vagyok az alapozó alap. Kicsit megijedtem. Ez mennyire visszataszító a fiatalabb korosztálynak? Oké, hogy egyszer mindenki kezd ráncosodni, de hogy nekem ilyen korán csúnyul a bőröm, nem tudom mennyire normális..
2018. ápr. 5. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem ez a mérvadó.
2018. ápr. 5. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem egyáltalán nem lehet vészes (persze jó lenne képről megítélni, ha gondolod privátban), de nekem pl. kifejezetten bejönnek az ilyen tipikus koraérett fiatal csajok, akiknek már fiatalon igazi nőies karakteres arcvonásaik vannak és ebbe a száj körüli nevető ráncok is beletartoznak. Erre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Számomra nagyon bejön amikor van egy kis korosodás, egy kis "hiba" a csaj arcában, ellenben a tök sima kishercegnős "pofi" gyakran kiábrándító tud lenni és túlzottan steril/tökéletes. Persze én is az összképre értem ezt, szóval azért nem árt, ha az arcod alapból nőiesen karakteres. Ha gondolod küldj képet privátban. Szívesen megírom a véleményemet. 24/F

2018. ápr. 5. 20:10
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Hát nem egészséges, hogy otthon is sminkelsz, így sosem lélegzik a bőröd. Ápolod rendesen, este lemosod, tonizálsz, hidratálsz? Használsz nappalra fényvédőt?

Legalább hétvégén ne sminkelj, a saját érdekedben.

2018. ápr. 5. 20:10
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

A bőr nem lélegzik.

A smink meg nem öregít. Már leírtam párszor, 80%-ban nap/szoli, többi genetika, alkohol, dohányzás, cukor, rossz kaja, kevés víz, rossz bőrápolás.

Hétvégét kivéve mindig sminkelek 15 éves korom óta, 30 vagyok, és egy darab ráncom nincs.

2018. ápr. 5. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
#4 Valakinek a bőrét teszi tönkre, valakinek az eszét veszi el úgy tűnik. :D
2018. ápr. 5. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem lélegzik? Azért ezt gondold át. Neked pedig szerencséd van a genetikával.
2018. ápr. 5. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
48%

Emlősök vagyunk, tüdővel lélegzünk.

google: does skin breathe

2018. ápr. 5. 20:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Tény, hogy a sok smink öregít, az arcunkat elfedő vastag festékréteggel és rúzsokkal éveket csalhatunk. Egy új kutatás szerint a sok sminkkel nem csak a megjelenésünket, hanem szervezetünket is hamarabb leöregítjük. A sminktermékekben találató kémiai anyagok ugyanis korai menopauzát okozhatnak.

[link]

2018. ápr. 5. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
De ne szó szerint értsd :D
2018. ápr. 5. 21:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Kárpátinfo... én tanulmányokat olvastam angolul, BBC dokumentumfilmeket néztem róla, ez a mániám. Ha valaminek utánanézek, annak ezer forrásból és angolul teszem.
2018. ápr. 5. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!