Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha rámakaszkodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha rámakaszkodott egy 15 éves? 24f

Figyelt kérdés

-állandóan puszival köszön, ő kezdte, meg sem kérdezte, hogy zavar-e

-kirak instagramra egy olyan képet bikiniben, hogy hátulról van lefotózva, látszik az egész feneke, és ír, hogy "Na milyen" félreértelmezhetetlen emojikkal

-mindent lájkol, amit kirakok

-reggel felkelek, a telefonomat megnézem, ő már tuti írt

-írogat, hogy kisérjem el ide-oda

-a legdurvább az volt, amikor kinyomozza hol vagyok, hol bulizok, és megjelenik

-mondta már ismerőse, hogy mutogat telefonon másoknak, hogy én neki hogy bejövök

-volt, hogy egyértelműen féltékenykedett lányra, akivel kavartam (nézésén látszott nagyon), volt hogy az egyik lány írta, hogy valami kamu facebook ráírt, és olyan gyalázó hangnemben elhordta mindennek, hogy rendőrségen is gondolkozott... hát nem akarok összeesküvés elméleteket csinálni, de sztem az is ő volt...

-egyre betegesebb mértékeket ölt ez az egész, nem tudom, hogy mit tegyek

egyébként szép lány, de nyilván nem akarnék tőle kapcsolatot

lefeküdni vele szintén nem, félek, hogy csak jobban belémzúgna

de ha tudnám, hogy utána békén hagyna, akkor dugnék vele

2018. ápr. 3. 02:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Nemtudom milyenek a mostani kamaszok, de tiniként mi is rajongtunk picit idősebb (5-6) pasikért. Persze sosem akartunk volna tőlük semmit, de nyomoztunk utánuk, követtük őket, titokban lefotóztuk hátulról őket a kis kinyithatós telefonunkkal.. persze sosem beszéltünk volna velük, ha ránkköszöntek volna belesüllyedtünj volna a földbe.

Talán ez nem teljesen az az eset, de részben mindenképp. A rajongás ugyanaz.

Szerintem szemétség volt tartani vele a kapcsolatot, adni alá a lovat. Minek reagálsz neki? Miért beszélsz vele? Miért vagy jófej vele?

Te meg akarod dugni és tőlünk várod a megerősítést.

Ha le akarnád rázni benyögted már volna rég, hogy neked más jön be, elmondhatta volna az ismerősöd neki, hogy nem az eseted, mutathattál volna neki valami csajt, aki nem hasonlít rá, és azt mondani, hogy ez a típus tetszik, mindig, ha ír lerázhattad volna, néha nem túl rendesen is.

Igazi hitegető suttyó vagy, aki meg akarja dugni a gyereklány rajongóját.

2018. ápr. 3. 05:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki hogy nem akarsz tőle semmit sem. Sokszor. Fel fogja adni. Mondd meg hogy nem az eseted
2018. ápr. 3. 06:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt tényleg az a legjobb megoldás ha megmondod neki, hogy nem akarsz tőle semmit, nem jon be, hagyjátok egymást stb. Valószínűleg minden apró dolgot ami nem elutasítás a reszedrol jelnek vesz, es jol belelovalja magát a dolgokba, rólad fantazialgat. Úgyhogy mond meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit es hagyd. Egy idő megunja.
2018. ápr. 3. 06:32
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

"Megd.gni" egy 15 eves lanyt, hogy leszalljon rolad, meglehetosen eretlen, egoista hozzaallas.

En voltam az a 15 eves lany, oszinten szerelmes voltam egy 24 evesbe. Allandoan rola almodoztam es kovettem, irogattam, hivogattam. 1 ev telt el igy, mikor a szulinapomon vegre kozolte, hogy koztunk soha nem lesz semmi, hagyjam beken. ( en akartam a szulinapomon talalkozni vele, nem o) Leult velem es hatarozottan elmondta ezeket. Utana meg 1-2x probalkoztam, de feladtam, pedig meg egy evig rola almodoztam, de akkor mar csak magamban.

Egy 15 eves akkor is csak egy kezdo, szerelmes 15 eves, ha a feneket mutogatja. Pontosan tudja, hogy ferfikent te lefekudnel vele, de azt nem hiszi el, hogy utana dobnad, mert ha szuz, ha nem szuz, megvan rola gyozodve, hogy olyan jo lenne, hogy te menthetetlenul beleszeretnel. Kell par ev, hogy rajojjon, ez nem igy mukodik. Mondd el neki, hogy szalljon le rolad, mert koztetek soha nem lesz semmi es utana torold az online vilagbol. Ez egy felnott viselkedes lenne, en azota is halas vagyok annak a ferfinak, hogy nem vett komolyan. (26 eves, hazas no vagyok mar)

2018. ápr. 3. 07:30
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
15evesrn csúnyán kihasznalta egy 23 éves fiú akkor a rajongasomat. Havi 2-3alkalommal hívott és én ugy futottam hozzá mint a kis pincsi. El is vette a szüzességem azzal a dumával hogy ha kicsit teszi be attól még szűz maradok. Volt ott vér is úgyhogy na... Aztán osszejarogattunk. És én annyira rajongtam érte hogy amikor közölte hogy szex és más semmi még abba is belementem csak ne szakadjon meg köztünk a kapcsolat. Aztán én megismerkedtem egy másik fiúval aki miatt nem talalkoztam többé vele. Eltelt 2ev és szakitottam az új fiúval és azt éreztem hogy ha csak alkalomra hivna se bánnám. De nem kerestem én. Nem akartam én kezdeményezni. Ekkorra már 18eves elmultam. Találkoztam egy közös ismerőssel. Az mondta hogy megnosult ezido alatt. Szóval én is tovabb léptem. Azóta eltelt 5evnel több. Férjnél vagyok én is és hála istennek lelkileg nem küldött annyira a padlóra ez a történet. :)
2018. ápr. 3. 09:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Itt csak a határozottság segít. Mondd meg neki, hogy hagyjon békén! Finoman, ha nem akkor durvábban is el lehet küldeni. Ne engedd, hogy megpusziljon, határozottan told el magadtól. Ne válaszolj az üzenetekre semmit, lehetőleg szóba se állj vele. Ha nem hallgat a szép szóra, akkor tiltás mindenhonnan! Esetleg a kedves szülőket is lehet figyelmeztetni lányuk viselt dolgaira. Nem szép dolog bemártani, de ha ilyen beteges, akkor valószínűleg szakember segítségére szorul.

Nehogy bolond legyél és add alá a lovat! Lefeküdj vele vagy ilyesmi! Utána még annyira se hagyna békén!!

2018. ápr. 3. 09:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy gyerek rajongása. Tiniszerelem, nem tekinthető komolynak. Úgyis talál majd mást... jobb lenne megszakítani a kapcsolatot szerintem.
2018. ápr. 3. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
9 mm parabellum-ot vagy amd 65-öt tudok ajánlani, egy lövés elég lesz. :D
2018. ápr. 3. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:
88%
Én még 18 éves fejjel se dugtam volna meg 15 éves lányokat, nemhogy 24 évesen.... Elég éretlen vagy, már bocs. Beszélj vele őszintén, légy gerinces férfi. Aztán meg szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2018. ápr. 3. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!