Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha egy csaj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy csaj a semmiből rámakaszkodott?

Figyelt kérdés

Talán egyszer ha találkoztunk valami eseményen, de azóta egyszer sem, erre a semmiből bejelöl facebookon és írogat, hogy jó pasi vagyok stb. Annyit tudok róla, hogy kiállhatatlan személyisége van, kórosan elhízott, nem képes alapvető matematikai műveletek elvégzésére. Az anyját egy kicsit jobban ismerem, de kb azt mondom volt kitől örökölnie. Az igazi probléma, hogy rohadtul fölé lőtt az ő szintjének és nem hajlandó tudomásul venni.

[link]

2017. dec. 14. 08:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Tiltsd le?
2017. dec. 14. 08:19
 2/27 anonim ***** válasza:
78%
Hűűű bazzeg, ez nem semmi. Azt hittem, hogy majd vmi közepes, vagy épphogy elfogadható, átlagos nőt fogsz linkelni, de ez...már bocsánat :D Nem irigyellek :D Ne írj vissza neki.
2017. dec. 14. 08:20
 3/27 anonim ***** válasza:
51%
Tiltsd le, hagyd a fenébe...jön a tél, ha szerencséd lesz, levágják.😀
2017. dec. 14. 08:24
 4/27 A kérdező kommentje:
De most nekem az nem tiszta, hogy ő konkrétan szellemileg fogyatékos vagy csak szimplán beképzelt, hogy ezt egyáltalán el meri játszani. Körbekérdeztem az ismerősi körömben arról aki egyáltalán hallott róla és a beszámolók alapján eléggé durva antiszociális jegyeket mutat a "leányzó". A kontraszt pedig annyira éles, hogy: msc-re járok mérnök infón a BME-n, 180cm,72 kg vagyok és úgy nblock stb. Ennyire nem láthatja valaki rózsaszínben a világot.
2017. dec. 14. 08:26
 5/27 D. Brasco ***** válasza:
95%
Az ketsegtelen hogy a "csajjal" vannak gondok,de veled is bőven!úgyhogy legalább 1:1
2017. dec. 14. 08:31
 6/27 anonim ***** válasza:
81%
Tiltsd le. De tisztább, ha megírod neki, hogy nem az eseted.
2017. dec. 14. 08:34
 7/27 anonim ***** válasza:
72%

Hűű, mekkora “probléma”. Ne csinálj semmit. Fölöslegesen pörögsz. Az hogy a csaj mit érez, az a saját problémája, nem a tiéd.

Velem is ismerkedett antipatikus pasi, aki szintén nagyon elhízott(de nem ez volt az egyetlen baj vele), egyszerüen nem foglalkoztam vele. Röhejes vagy, hogy ennyire foglalkozol ezzel.

2017. dec. 14. 08:50
 8/27 anonim ***** válasza:
96%

Fszom már, hogy egy mérnöki kartól így el kell élvezni..

Félreértés ne essék, a leányzónak nyilván vannak problémái, de ezzel érvelni, hogy tr a BME-re jársz.. hát kinnem fssa torkon?

2017. dec. 14. 08:52
 9/27 anonim ***** válasza:
82%
*ki nem
2017. dec. 14. 08:52
 10/27 anonim ***** válasza:
90%

Ez ugye vicc?

Felnőtt férfi nem tud egy nőt elutasítani vagy mi a probléma most itt? Ember tiltsd le ennyire egyszerű...

Vagy pedig dicsekedni jöttél ide, hogy végre valaki érdeklődik irántad..

2017. dec. 14. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!