Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha egy csaj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy csaj a semmiből rámakaszkodott?

Figyelt kérdés

Talán egyszer ha találkoztunk valami eseményen, de azóta egyszer sem, erre a semmiből bejelöl facebookon és írogat, hogy jó pasi vagyok stb. Annyit tudok róla, hogy kiállhatatlan személyisége van, kórosan elhízott, nem képes alapvető matematikai műveletek elvégzésére. Az anyját egy kicsit jobban ismerem, de kb azt mondom volt kitől örökölnie. Az igazi probléma, hogy rohadtul fölé lőtt az ő szintjének és nem hajlandó tudomásul venni.

[link]

2017. dec. 14. 08:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azért írtam mert nem éppen egy súlycsoportban vagyunk. Persze teljesen figyelmen kívül lehet hagyni, de azért gondolom hűen jelzi, hogy valamit jó lenne ha a másik is aprítana a dologba.
2017. dec. 14. 08:58
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondod, hogy mérnök infóra jársz, de a tiltás funkciót nem tudod megtalálni a Facebookon? Úristen... Szerintem ezek után jöjj össze a csajjal, mert agyilag egy szinten vagytok mindketten!
2017. dec. 14. 09:03
 13/27 BlackSword ***** válasza:
100%
Persze hogy nem vagytok egy súlycsoportban... Téged még vissza kéne dobni...
2017. dec. 14. 09:12
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tényleg abszolút irreleváns, hogy mérnök-infós vagy. A nagy mérnökösködés ellenére nem tudod intelligensen lerendezni a dolgot..
2017. dec. 14. 09:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"A kontraszt pedig annyira éles, hogy: msc-re járok mérnök infón a BME-n"

És akkor most hova szarjak? Elárulom, lehet, hogy egy takarító többet ér nálad. Nem értem mit vagy elszállva magadtól. (MSC-t végzett építőmérnök vagyok).

2017. dec. 14. 09:55
 16/27 anonim ***** válasza:
“Rádakaszkodott”, mert írt valami üzeneteket. Hű, de veszélyes. Legközelebb akkor írj kérdés, ha felkeresett a lakásodon, vagy az utcákon zaklat. Akkor esetleg hívj rendőrt rá. Nem értem, hova sz#rsz ennyitől, ez nem ráakaszkodás.
2017. dec. 14. 10:46
 17/27 tengerész30 válasza:
46%
uhhh,szem becsuk had torkoljon.....
2017. dec. 14. 11:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy komplett az fix..:D Ő buta (elvileg), te meg azt hiszed az intelligenciát az iskolapadban adják. Micsoda gondjaid vannak, rád nyomult egy csaj és hogy képzeli, hisz te mérnökinfós vagy. Egy súlycsoport vagytok ti, adj neki egy esélyt. :)
2017. dec. 14. 11:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy nem akarsz vele semmit, tiltsd le mindenhol.

Amúgy te sem vagy értelmes, amiért képpel megalázod.

Kinek akarod bizonygatni, hogy helyesen döntesz, idegeneknek?

22/N

2017. dec. 14. 11:34
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjtsél egy kis bátorságot, férfiasan állj elé és ismerd be neki, csak kihasználtad és a szexen kívül mást nem akarsz tőle!
2017. dec. 14. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!