Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha rámakaszkodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha rámakaszkodott egy 15 éves? 24f

Figyelt kérdés

-állandóan puszival köszön, ő kezdte, meg sem kérdezte, hogy zavar-e

-kirak instagramra egy olyan képet bikiniben, hogy hátulról van lefotózva, látszik az egész feneke, és ír, hogy "Na milyen" félreértelmezhetetlen emojikkal

-mindent lájkol, amit kirakok

-reggel felkelek, a telefonomat megnézem, ő már tuti írt

-írogat, hogy kisérjem el ide-oda

-a legdurvább az volt, amikor kinyomozza hol vagyok, hol bulizok, és megjelenik

-mondta már ismerőse, hogy mutogat telefonon másoknak, hogy én neki hogy bejövök

-volt, hogy egyértelműen féltékenykedett lányra, akivel kavartam (nézésén látszott nagyon), volt hogy az egyik lány írta, hogy valami kamu facebook ráírt, és olyan gyalázó hangnemben elhordta mindennek, hogy rendőrségen is gondolkozott... hát nem akarok összeesküvés elméleteket csinálni, de sztem az is ő volt...

-egyre betegesebb mértékeket ölt ez az egész, nem tudom, hogy mit tegyek

egyébként szép lány, de nyilván nem akarnék tőle kapcsolatot

lefeküdni vele szintén nem, félek, hogy csak jobban belémzúgna

de ha tudnám, hogy utána békén hagyna, akkor dugnék vele

2018. ápr. 3. 02:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%

Mondd meg neki, hogy csak szexre kéne, hátha attól kiábrándul belőled.

Ha nem, akkor meg ez van, ő ment bele a dologba. Bár ezért tuti le leszek pontozva, de ezek alapján nem elszenvedő alanya lesz a lány a dolognak.

2018. ápr. 3. 02:26
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
küld el a fenébe. :D
2018. ápr. 3. 02:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen. Nagyon idegesítő volt. Mikor azt is kinyomozta ki tetszik nekem, meguntam és letiltottam mindenhonnan, de csak miután megmondtam, hogy soha nem akarok tőle semmit. Ez volt kb 4 éve.

27/F

2018. ápr. 3. 02:39
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Te most megerősítést vársz tőlünk, hogy nyugodtan du*gd meg?

Hát én azt mondanám, hogy inkább ne, még akkor se, ha elmondod neki, hogy ezenkívül nem akarsz mást, mert a kora miatt nem biztos, hogy megértené, és utána is reménykedne, és még durvább lenne a helyzet.

2018. ápr. 3. 03:03
 5/19 opened paradise ***** válasza:
88%

De te ugyanúgy tartod vele a kapcsolatot és nem küldted el sosem.

Na vajon mit csináljál...?

2018. ápr. 3. 03:14
 6/19 opened paradise ***** válasza:
100%

De te ugyanúgy tartod vele a kapcsolatot és még nem küldted el.

Na vajon mit csináljál...?

2018. ápr. 3. 03:15
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Pedobear
2018. ápr. 3. 03:29
 8/19 anonim ***** válasza:
35%
# 7 irigykedsz, mi?
2018. ápr. 3. 03:36
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Velem is volt ilyen 2-3 honappal ezelott. En 25 vagyok, a lany volt 16....bar szo mi szo, 3 mondatbol a falhoz allitott kb. Szoval volt spiritusz benne, es elegge erett gondolkodasu volt. Jol bevitt az erdobe, nehezen botorkaltam ki......gyenge voltam, nagyon szep lany volt, tokeletes test, gyonyoru arc, megboritott, kizokkentett, egy honapos huza-bona utan vegul rugtam az asztalt, mikor setaltunk, ereztem, hogy ez nem palya. Probaltam elszeparalni magam tole, de elegge akaratos volt, mondtam neki, hogy hagyjon beken, szalljon le rolam, de semmi, aztan probaltam megutaltatni magam vele, “van egy masik lany” erre az volt a reakcioja, hogy “lennenek modszereim, hogy eltiporjam azt a lanyt”. Minden kontaktot megszuntettem vele, facebookomat meg kellett szuntetnem, nagyon nehezen allitottam le magamrol. Mai napig nem tudom, hogy mi az Isent latott bennem egy olyan szep lany, talan lelkileg voltak problemai, vagy maga a korom vonzotta. Jo kerdes. De mindenesetre nekem sok volt az a majd 10 ev ami koztunk volt, ugy ereztem mintha az apja vagy a batyja lettem volna. Ezert vetettem veget ennek.

Szoval kedves # 8-as....nem, abszolut nem irigykedem, csak tudni kell esznel lenni es tudni kell azt is, hogy ha mar 25 ev van a farkunkba, akkor ne az vezessen es tudjuk, hogy ne vagjunk gallyra egy tuudatlan gyereket. (Persze ezt lehet csurni csavarni meg, de a fo cel mindig az kell legyen ilyenkor, hogy a legkevesebb kart okozzuk a fiatalabb/tudatlanabb/eretlenebb felben, ez a legtisztabb)

2018. ápr. 3. 04:14
 10/19 anonim ***** válasza:
29%
*v
2018. ápr. 3. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!