Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme használni az ilyen "csipkelődős" beszólásokat nők felszedésére?
Figyelt kérdés
pl. buliban találkoztam egy nővel, de csak 4 percig. Másikon ismét, de nem ismertem meg. Mikor beszélgettünk, akkor mondta hogy már találkoztunk.
Erre egy "csajozós" ismerősöm azt mondta: azt kellett volna mondanom, hogy "hát nem hagytál bennem mély nyomot, azért nem ismertelek meg".
És hogy ilyen csipkelődős üzenetekre a nők ugranak...
2018. ápr. 2. 20:59
12/17 anonim válasza:
Szerintem van, lehet ezt viccelődve is mondani, hogy levegye, hogy viccelsz, nem? Ez a flörtölés egyik alapja.
13/17 anonim válasza:
Valószínűleg már így is bejöttél neki, ha a második bulin ő mondja, hogy már találkoztatok. Jól kihagytad!
14/17 anonim válasza:
Ha nekem valaki olyat mondana, hogy "hát nem hagytál bennem mély nyomot, azért nem ismertelek meg", egyszerűen csak annyit mondanék, hogy:
Semmi gond ezzel, te sem hagytál bennem mély nyomot, egyszerűen azért ismertelek meg, mert szerencsére nagyon jó az arcmemóriám.
Ha csipkelődni akarsz, akkor próbálj valami humorosat és/vagy szellemeset mondani.
Mert amit írtál, az sajnos nem az.
15/17 anonim válasza:
Inkább a #7-es válaszoló tanácsait fogadd meg, ne az ismerősödét. Nálam nem lennél nyerő.
16/17 anonim válasza:
Ez nem csipkelodo, hanem tajparaszt, iq light.
17/17 anonim válasza:
Jobb a "táncolunk előtte?" vagy a "copj le szépségem." vagy a "Te is büdöset xarsz?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!