Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket miért taszítanak a szűz férfiak?
Figyelt kérdés
Észérveket nem hallottam még rá.
És szűz férfiként tényleg a 16 év alattiakra kell hajtani, mert őket nem zavarja ez az állapot?
2018. ápr. 2. 12:49
1/16 anonim válasza:
Pont most válaszoltam a megcsalós kérdéshez. Ott az ex-szűz puncit kapott, és már mindenkinek be akarja dugni.
2/16 anonim válasza:
Nem taszítanak, a jelenlegi párom is szűz volt, mikor megismertem éa több éve vele vagyok. Nekem magyon szimpatikus volt, hogy nem játszmázott, nem kamuzott, hanem őszintén elmondta, hogy még nem volt nővel.
3/16 anonim válasza:
Tapasztalat, hogy beteszi annak, akivel osszejott, nem fog azzal az egyel megelegedni......
4/16 A kérdező kommentje:
1 de kb mindenki ex-szűz :D
2018. ápr. 2. 12:56
5/16 anonim válasza:
2 hozzászóló vagyok: kíváncsi lennék, miért lettem teljesen leszavazva. Ha meg azt írom, hogy utálom a szűz pasikat, akkor meg azért lettem volna leszavazva. Ja, értem, itt egy nő bármit is ír, le lesz szavazva... erről ennyit. Válaszoljon normálisan a hóhér, nektek minden probléma.
6/16 anonim válasza:
# 5
En ezert szoktam privatban elkuldeni a valaszomat neha. Mert itt akarmit ir az ember, jot vagy rosszat, mindig lesz aki belekot vagy leszavaz.
7/16 anonim válasza:
Engem azért, mert tele vannak gátlásokkal, szoronganak. Egy férfi legyen határozott!
8/16 A kérdező kommentje:
7 egy szűz is lehet határozott
2018. ápr. 2. 13:39
9/16 anonim válasza:
Mert ők kielik magukat tiniként, aztán bszogatjak a férfit, hogy mekkora lúzer amiért 23 évesen még szűz és akkor már azért nem jönnek össze vele.
Ha pedig a 23 éves srác is szeretne kielni magát akkor azért mocskoljak.
Tehát a lányok többsége egy senki más lányra nem vagyo fiút akár aki az ágyban egy tigris, de mégsem volt sok lánnyal együtt.
10/16 anonim válasza:
Szűz és szűz között is oltári nagy különbsèg van. Èn azt nem szerettem ha nagyon fèlènk volt mellè, ès semmit nem mert csinálni mèg ha 20 x elmondtam akkor se. De ez persze nem csak a szűzekre igaz, hanem a fèlènk nem szűz pasikra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!