Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki azért szűz, mert válogatós?
Kizárt, hogy valaki (akar férfi, akár nő) csak kizárólag azért legyen szűz, mert válogatós.
Válogatós vagyok, de nem szűz.
Nagyon, de nagyon sok nő és férfi van, akiből lehet válogatni.
Az más kérdés, hogy az igények és lehetőségek találkoznak-e?
Én is emiatt maradtam sokaig szűz. Nehezen találtam olyat, aki külsőre is tetszik, és a belső tulajdonságai is megfognak. Kb. fél éve vesztettem el, 2 hónapja jártunk akkor, most vége lett. Így utólag nem bánom, hogy megtörtént, és azt sem, hogy vártam vele.
25N
Szia!
Én bevallom válogatós lány vagyok. De nem feltétlen a külsőt tekintve. Persze a külső is fontos tényező nálam, mert én igazán a férfiás férfiakat szeretem és kevés embert találtam vonzónak. Igazából sok helyes szép srácot láttam már, de ez önmagában kevés,mert szexuális téren nem mozgattak volna meg bennem semmit, tehát nem tartottam őket vonzónak. Ez az egyik a másik,hogy nekem fontos a másik személyisége. Hamar elveszik az érdeklődésem, ha olyan emberbe botlok aki felszínesnek mutatkozik és nem találom őt érdekesnek. Semmi plusszra nagy hűhóra nem várok, de sokszor azon kapom magam,hogy basszus..ez az ember ugyan olyan mint az előtte lévő akivel beszélgettem találkoztam korábban. Szóval igen..válogatós vagyok. Mert nekem nem elég ha valaki jólnézki. Olyan embert keresek aki számomra különleges aki mellett önmagam lehetek és ő is megmeri mutatni az igazi oldalát. Számomra kiábrándító amikor valaki csak a jót és a szépet mutattja magából. Tudom ez fura, de engem érdekelnének a "rossz" tulajdonságai, amiket nem elmondani kell..hanem mellette megtapasztalni. Olyan embert akarok megismerni akinek vannak hibái aki mer önmaga lenni nem színészkedik nem sok, de nem is kevés aki nem "tucat" férfi.
De nem csak ezért vagyok még szűz. Ennek számtalan más oka van, de nem sietek sehova ez nem verseny és sokáig párkapcsolatra sem vágytam..igazából most sem. De a szex az érdekel természetesen (nagyon) lehet csak szexkapcsolatra lennék nyitott. Majd alakul, nem tervezek előre semmit. Én nem szégyellem,hogy szűz vagyok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!